Nieuws

Bedek je tafel met een mooi tafelzeil voor bescherming en als decoratie

donderdag, 23-2-2017  

Een tafel is natuurlijk mooi, maar als je de tafel in gebruik neemt, dan kan er van alles mee gebeuren. Vooral als het de eettafel betreft. Als je gaat eten en je bedekt de tafel niet even met een tafelzeil, dan kunnen alle etensresten op het tafeloppervlak terecht komen. Als het om broodkruimels gaat, dan is dat niet zo erg, want deze kun je er immers zo af vegen. Maar als je per ongeluk een vette biefstuk laat vallen op het tafeloppervlak, dan laat dit vaak een vette plek achter op het tafeloppervlak. Vooral als je een mooie houten tafel hebt wordt het erg lastig om deze vlek 100% te verwijderen. Maar ook als er niet aan tafel gegeten wordt zijn er risico’s als je niet gebruik maakt van een tafelzeil. Als je bijvoorbeeld kinderen hebt die lekker knutselen aan tafel, dan heb je zeker een tafelzeil nodig. Als ze met wasco, verf, stiften of kleurpotloden aan de slag gaan, dan is je tafel niet veilig zonder de nodige beveiliging. Het is ook niet leuk om je kinderen te verbieden om aan tafel te spelen, want ze moeten toch ergens kunnen zitten. Als je kinderen hebt, dan moet je accepteren dat de inrichting kindvriendelijk moet zijn. Daar hoort dus ook een tafelzeil bij. Het klinkt nu alsof het vervelend is om een tafelzeil te kopen. Niets is echter minder waar. Je kunt bijvoorbeeld bij 1001tafelkleden.com kiezen voor mooie doorzichtige tafelzeilen. Als je voor deze tafelzeilen kiest, dan kun je het design van de tafel onder het zeil nog altijd zien. Deze doorzichtige tafelzeilen zorgen dus nauwelijks voor een inbreuk op het interieur. Maar je kunt ook kiezen voor tafelzeilen met mooie designs. Via de categorie grafische vormen kun je een keuze maken uit één van de vele tafelzeilen met mooie geometrische patronen. Deze tafelzeilen zijn een lust voor het oog en voegen juist iets toe aan het originele interieur. Een tafelzeil is dus zeker niet een smet op het uiterlijk van je interieur. Dus je kunt tafelzeilen gebruiken om je tafel(s) te beschermen én om je inrichting helemaal compleet te maken. Wil je meer weten over tafelzeilen of 1001tafelkleden.com, kom dan gerust eens langs op de website.

Een goedkoop tafelzeil of een duurzaam tafelzeil; je vindt het op 1001tafelkleden.com

Als je op zoek bent naar een goedkoop tafelzeil dat je bijvoorbeeld alleen gebruikt tijdens het eten, dan ben je bij 1001tafelkleden.nl zeker aan het juiste adres. Via de categorie goedkoop tafelzeil kun je verschillende goedkope tafelzeilen vinden. Perfect voor tijdelijke doeleinden of voor kinderfeestjes en dergelijke. Heb je liever een duurzaam tafelzeil, dan kun je ook een keuze maken uit één van de onderstaande categorieën:

  • Transparant
  • Rond
  • Plastic
  • Dik

Per categorie heb je vele opties waar je uit kunt kiezen. Er zit dus altijd wel iets voor je tussen. De meeste tafelkleden en tafelzeilen zijn van de merken Kitsch Kitchen en LOLA. Je kunt de tafelkleden en zeilen voor ronde, vierkante en zelf ovale tafels bestellen. Dus voor elke tafel is er wel een geschikte oplossing.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mocht je op de hoogte gehouden willen worden van de nieuwste woontrends, dan kun je je via de website 1001tafelkleden aanmelden voor de nieuwsbrief. Naast alle moderne woontrends kun je de nieuwsbrief ook gebruiken voor meer informatie over nieuwe producten en leuke aanbiedingen. Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen aangezien je daar verder niets voor hoeft te doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.