Nieuws

Boxsprings

vrijdag, 21-4-2017  

Goed slapen is voor iedereen belangrijk, of dit nu gebeurt op boxsprings of andere bedden, dat maakt niet uit. Wat wel uitmaakt is wat jouw voorkeur heeft met betrekking tot het soort bed en het matras. Een van de belangrijkste punten om rekening mee te houden als je een nieuw bed gaat kiezen, is het soort matras en kussen dat jij kiest. Deze zijn zowel voor boxsprings als voor andere modellen bedden in verschillende varianten verkrijgbaar. Je kunt dan denken aan verschillen in maat en dikte, maar vooral aan verschil in zachtheid of hardheid. Sommige matrassen zijn heel stevig, andere juist heel zacht en daar zak je bijna in weg. En dan zijn er nog de vele variaties daar tussenin. Dat geldt ook voor de kussens. Wat kun je nu het beste kiezen? Dat is heel erg persoonlijk. Sommige mensen hebben vanwege lichamelijke kwalen bepaalde varianten nodig, voor anderen zal een keus echt puur op persoonlijke smaak gemaakt worden. Want dat laatste is natuurlijk erg belangrijk, jij moet er lekker op liggen en je comfortabel voelen. Alleen dan zul je immers goed kunnen slapen. Ga jij op zoek naar matrassen voor boxsprings, houd dan rekening met welke mate van zachtheid of hardheid jij het prettigst vindt.

Verschil tussen boxsprings en bedden

Wil jij een nieuw bed aan gaan schaffen, dan vraag jij je waarschijnlijk af wat nu eigenlijk het verschil is tussen gewone bedden en boxsprings. Belangrijk om te weten is dat mensen bij het laatste eigenlijk de zogenaamde boxspringcombinatie bedoelen, het geheel waar op geslapen wordt. Deze bestaat, net als andere bedmodellen, uit diverse onderdelen. Er wordt eerst een onderstel gekozen, dat op pootjes staat. Daarnaast kies je de bodemlaag, wat de eigenlijke boxspring is. Daar bovenop komt het matras en dan kun je er tot slot nog een topmatras overheen leggen. Boxsprings worden door veel mensen als erg comfortabel ervaren vanwege drie verschillende punten:

  • de verschillende lagen, waarbij de bodemlaag voor veel comfort zorgt
  • de mogelijkheid tot combineren van matrassen
  • de hogere hoogte

De daadwerkelijk boxspring, de bodemlaag, beschikt over een goede vering, bestaande uit twee of drie lagen. Doordat op deze dikke laag nog een matras en eventueel topmatras komt, wordt het geheel als erg luxe en comfortabel ervaren. De topmatrassen bieden jullie de mogelijkheid om als stel ieder een matrassoort te kiezen die het best bij jullie past. Houd jij van hard en je partner juist van zacht? Dat is geen enkel probleem, met de topmatras verbindt je beide losse delen weer met elkaar. Door deze verschillende lagen zijn boxsprings ook wat hoger dan andere bedden, waardoor je er wat gemakkelijk op en af kunt stappen. Veel mensen vinden dat ook echt een voordeel.

Ruwette voor hoogstaande kwaliteit

Als jij je gaat oriënteren op boxsprings, dan is het belangrijk om voor kwaliteit te kiezen. Zoals gezegd is een goede nachtrust van groot belang en dat begint bij een bed van hoge kwaliteit. Willen jullie een boxspring gaan kopen, dan moet je eens bij Ruwette.nl kijken. Zij bieden enkel boxsprings van de beste merken, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je bij hen altijd een hoge kwaliteit koopt. Je hebt bij hen bovendien een ruime keus, niet alleen wat betreft merk, maar ook wat betreft model en uiterlijk. En dan heb je ook nog de keus uit verstelbare en niet-verstelbare exemplaren. Met andere woorden, ze hebben dus voor ieders voorkeur wel een geschikt exemplaar in hun collectie. Overweeg jij de aanschaf van boxsprings, dan moet je dus absoluut eens een kijkje gaan nemen bij de collectie van Ruwette.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.