Woning en Tuin

Dankzij Santos Rotterdam is uw huis snel verkocht

maandag, 5-2-2018  

Het is een grote stap in uw leven om een huis te kopen. U moet hier dan ook erg goed over na denken en wij van Santos Rotterdam kunnen u van allerlei advies voorzien. Santos Rotterdam is namelijk de ideale makelaar voor advies, het verkopen of aankopen van een huis. Ook bieden we een aardig grote selectie aan huurhuizen in de regio. Dus als u tijdelijk wilt huren dan zit u bij ons ook zeker goed. Op santosmakelaardij.nl kunt u eenvoudig zoeken in de database en daar is het ook mogelijk om u in te schrijven zodat uw huis wellicht ook tussen het aanbod staat. Hebt u trouwens al een ander huis in gedachte en zoekt u daarom de hulp van een betrouwbare makelaar? Santos Rotterdam is een uiterst professioneel makelaarskantoor met zeer ervaren medewerkers die ongetwijfeld voor u kunnen onderhandelen. Ligt de vraagprijs al aan de hoge kant? Dan nog is de kans aanzienlijk groot dat u hogere aanbiedingen mag krijgen. De Randstad is namelijk erg populair en dat geldt zeker voor Schiedam en de grootste havenstad van Europa. Iedereen wil er graag wonen. De ligging is namelijk perfect en er is in de Randstad natuurlijk erg veel werk te vinden. Omdat de huizenmarkt ook weer behoorlijk is aangetrokken zal het Santos Rotterdam ongetwijfeld wel lukken om ver boven de vraagprijs uw huis te verkopen. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Neem dan na het lezen van deze tekst snel even contact met ons op of loop gerust even bij ons op het kantoor in Schiedam naar binnen.

Vraag hulp bij de verkoop van uw huis aan Santos Rotterdam

Santos Rotterdam richt zich niet alleen op de Nederlandse koper maar ook op de internationale markt. In deze omgeving zijn ook regelmatig immigranten op zoek naar een koopwoning of huurwoning. Dat is een van de redenen waarom u onze site ook in diverse andere talen kunt bekijken. Mocht u als Pool of Portugees op zoek zijn naar een geschikte woning dan kunnen we u ongetwijfeld tegemoetkomen. Het is erg eenvoudig om het actuele aanbod in te zien. U kunt er natuurlijk voor kiezen om onze Facebookpagina te liken zodat u de nieuwste aanwinsten op uw feed voorbij ziet komen. Hebt u echter geen account? Sla dan de site van Santos Rotterdam op tussen uw favoriete sites en neem geregeld een kijkje. Wilt u direct in onze database zoeken? Ook dat kan uiteraard geheel kosteloos en zo vaak u maar wilt:

  • Kies bijvoorbeeld op de locatie of type woning. Zo verkopen we naast diverse huizen ook kantoren- en bedrijfspanden,
  • Of zoek op prijsklasse, hoeveelheid kamers of de status.
  • U ziet dan het totale overzicht van woningen die aan de opgegeven specificaties voldoen.

Vervolgens kunt u een afspraak maken met Santos Rotterdam voor een bezichtiging. Wilt u juist uw huis verkopen? Dan kunt u zich omschrijven en dan maken we een afspraak voor een taxatie en het maken van foto’s die we bij de advertentie gaan plaatsen.

Liever een huis kopen in deze omgeving? Kijk op de site naar het aanbod

Naast het feit dat we foto’s moeten maken en natuurlijk een taxatie moeten verrichten is het sinds 2008 verplicht om een energielabel vast te stellen en bij de advertentie te plaatsen. Als u daarom interesse hebt in het verkopen van uw huis door Santos Rotterdam dan sturen we ook een expert mee. Hij zal vervolgens de woning opnemen en opmeten om aan de hand van deze gegevens het energielabel vast te stellen. Dat label is trouwens van invloed op de vraagprijs!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.