Nieuws

De mooiste witte vloeren

woensdag, 21-1-2015  

Het is een feit dat witte vloeren het hart van menig interieurliefhebber al eens hebben gestolen. Het bijzondere hieraan is namelijk de sfeer en uitstraling die ze met zich mee kunnen brengen. Veel mensen kiezen liever voor een donkere vloer, omdat men daar de vlekken niet zo goed en snel op kan zien. Als iemand dan eens morst met eten of drinken, dan is dat niet direct een probleem. Bovendien zijn stofdeeltjes niet zo goed zichtbaar als de grond donker is. En dit weerhoudt de meeste mensen ervan om dan ook echt zelf voor witte vloeren te kiezen. Ze zien ze wel eens bij anderen en dromen er dan helemaal bij weg, maar als het er echt op aan komt, laten ze de witte vloeren aan hun eigen neus voorbij gaan. Ze denken dat ze veel onderhoud met zich mee brengen dan dat ze snel vies worden. Toch hoeft het niet per se nodig te zijn om u te laten weerhouden van het aanschaffen van witte vloeren. En dit komt doordat wij de meest schitterende witte vloeren voor u in de aanbieding hebben, die erg gemakkelijk te reinigen zijn. Op die manier hoeft u dus geen concessies meer te doen op dit vlak, en ook hoeft u niet extra voorzichtig te doen met de houten vloer. Dit komt doordat het hout gelakt of geolied is, waardoor het als het ware een beschermend laagje heeft gekregen. En dit is natuurlijk ideaal. Het is een feit dat u werkelijk versteld zult staan van de ruimtelijke sfeer die onze speciale witte vloeren met zich meebrengen. Uw woonkamer zal in een keer een stuk groter lijken. En dit is natuurlijk wel zo prettig. Het voelt dan alsof u meer ruimte om u heen hebt om te wonen, terwijl uw huis geen centimeter groter is geworden. Witte vloeren doen het werk! Wilt u dat zelf ook wel eens ervaren? Bent u nou wel benieuwd naar het effect van een witte vloeren? Aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak om langs te komen in onze showroom. Daarin laten wij u graag zien hoe de vork precies in de steel zit, zodat u een idee krijgt over wat u zoal van dit product kunt verwachten. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Wist u dat echte witte vloeren helemaal niet duur hoeven te zijn?

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren en zou u eigenlijk ook wel graag overgaan tot de aanschaf van deze mooie witte vloeren? Maar bent u bang dat u hiervoor erg diep in de buidel moet tasten? Bent u beslist niet bereid om een dief te zijn van uw eigen portemonnee en zou u het daarom bijna over laten gaan? Gelukkig is het nergens voor nodig om bang te zijn voor hoge prijzen. Want die vindt u bij Dutzfloors namelijk niet. Wij houden de tarieven voor onze prachtige witte vloeren altijd laag, zodat u niet te veel geld neer hoeft te tellen, maar toch een mooie ruimtelijke sfeer neer kunt zetten in uw woning. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? Wij bieden het beste van twee werelden, namelijk kwalitatief hoogwaardige en duurzame witte vloeren, die toch niet veel kosten met zich meebrengen. En dit maakt dat u geen enkele reden meer hebt om niet voor ons te kiezen. Als u meer wilt weten over wat wij zoal voor u in petto hebben, dan raden wij u zeker aan om even een kijkje te nemen op onze geheel vernieuwde en uitgebreide website, waar eenieder wel iets van zijn of haar gading zal kunnen vinden. Wij hebben werkelijk nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dat ook bij u niet doen. Dus als u voor witte vloeren van Dutzfloors kiest, dan weet u zeker dat u geen spijt zult krijgen van deze keuze. Dat staat als een paal boven water! Twijfel daarom niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan onze prachtige site dutzfloors.com, om ons grote assortiment te aanschouwen.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Hebt u het gevoel dat al deze goede punten wel ten koste moeten gaan van zoiets als de service? Dan hebt u het goed mis. Bij Dutz Floors is het namelijk zo dat u te allen tijde een beroep kunt doen op onze geweldige service. Wij staan werkelijk te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn. Ons gespecialiseerde team kan u vrijwel overal mee helpen. Dus hebt u een vraag over onze witte vloeren? Of wilt u nog iets anders weten, over bijvoorbeeld de bezorging? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op om uw vraag over de witte vloeren te stellen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers nemen altijd uitgebreid de tijd om uw vraag te beantwoorden. Zij weten werkelijk alles over witte vloeren en zijn daarom uitstekend in staat om u van een passend antwoord te voorzien. Daar kunt u altijd op rekenen. U kunt ons bereiken op een van de volgende manieren:

  • door ons even te bellen
  • door ons een mailtje te sturen
  • door contact op te nemen via de site
  • door langs te komen in een van onze mooie showrooms in Heerenveen of Beetsterzwaag

Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.