Nieuws

De voordelen van anti slip coating toegelicht

maandag, 16-2-2015  

Vorig jaar is er bij ons in het bedrijf een afschuwelijk ongeluk gebeurd. U moet weten dat ik bij een grote fabriek werk waar wij textiel voor verzorgingshuizen, ziekenhuizen en allerlei dergelijke instellingen wassen. Zoals u dat waarschijnlijk wel zult kunnen voorstellen is het daardoor altijd een beetje dampig in de loodsen waar deze werkzaamheden plaatsvinden wat soms nog wel eens tot gevaarlijke situaties wil leiden. In een dergelijke situatie kwam mijn collega vorig jaar terecht toen hij met een grote emmer vol zeep naar de tussenverdieping liep. Hij had niet in de gaten dat de vloer ontzettend glad was en in de haast gleed hij uit en viel hij van de balustrade. Het gevolg was dat hij beide benen brak en maandenlang heeft moeten revalideren. Als werkgever heb ik toen besloten om direct maatregelen te treffen en wel in de vorm van het aanbrengen van een anti slip coating. In het verleden had ik ook al eens een anti slip coating aangebracht maar niet op de plaats waar de man uiteindelijk is gevallen. Dat moest natuurlijk anders en daarom heb ik meteen anti slip coating besteld om dit aan te laten brengen op de plek waar hij uitgegleden is. Door het aanbrengen van anti slip coating hoopte ik het vloeroppervlak wat stroever te kunnen maken en ik kan u vertellen dat mij dat uiteindelijk gelukt is. De anti slip coating heeft er voor gezorgd dat mijn personeel daar in ieder geval niet meer uit kan glijden en dat ik met een veel beter gevoel de werkzaamheden op mijn kantoor uit kan voeren. Vandaar dat ik in deze tekst graag wat meer over anti slip coating zou willen schrijven omdat ik van mening ben dat er voor heel veel mensen heel wat voordeel gepakt kan worden wanneer hij of zij ook gebruik zou gaan maken van anti slip coating. Laat ik daarom niet langer treuzelen en in de tweede alinea van dit verhaal over anti slip coating meteen wat dieper op de materie in te gaan.

Wat zijn de voordelen van anti slip coating?

Een ongeluk zit in een heel klein hoekje en vaak hoor je mensen dan ook denken dat een dergelijk ongemak hen niet zal overkomen. Dat is natuurlijk een voor de hand liggende gedachte maar tegelijkertijd is het ook een tikkeltje naïef. Gaat u namelijk maar eens na; als het altijd bij de nader gebeurt dan geldt ook dat het of bij niemand gebeurt omdat niemand de ander is, of dat het bij iedereen gebeurt omdat namelijk iedereen de ander is. Oftewel; iedereen kan een ongeluk overkomen en daarom is het goed om te weten dat je met anti slip coating het risico op een ongeluk al heel veel kunt verkleinen. Bij ons op de zaak hebben we, ook voordat het ongeval plaatsvond, al veel geld in anti slip coating geïnvesteerd omdat wij het belangrijk vinden dat ons personeel geen risico’s loopt. Helaas hadden we echter niet alle plaatsen van anti slip coating voorzien en zo kon het dan toch gebeuren dat er een ongeluk plaatsvond. Gelukkig bleek alles weer goed te kunnen komen ondanks dat dit wel veel tijd kostte. De details zal ik u allemaal besparen wat dit allemaal betreft want waar deze tekst om draait is de vraag waar u anti slip coating kunt kopen. Ik wil u daarom graag vertellen hoe ik dit gevonden heb. Ik ben namelijk op een mooie dag even achter mijn computer gekropen om te kijken waar men zoal geld investeerde in anti slip coating. Al heel snel zag ik dat heel veel mensen vol lof spraken over Staandwerk.nl. Hier heeft men werkelijk alles om het werken veiliger te maken en dus ook goede anti slip coating. Op die manier kun je er dus zeker van zijn dat je heel eenvoudig en toch op uiterst efficiënte wijze er voor kunt zorgen dat je je personeel de mogelijkheid biedt om hun werk veilig te kunnen doen.

Als u vragen heeft kunt u altijd even contact opnemen

Het kan natuurlijk heel goed zijn dat u graag wat meer informatie zou willen ontvangen over anti slip coating. Het is dan aan te raden om eens een kijkje te nemen op de geheel vernieuwde website van Staandwerk.nl. Zoals in het voorgaande reeds gezegd kunt u op deze site alle informatie vinden die u nodig heeft om tot een goede beslissing te komen. Het moge duidelijk zijn dat anti slip coating u heel wat voordelen kan bieden. Ook wanneer u vragen heeft over de aanbreng of de aanschaf van anti slip coating dan is het aan te raden om eens een kijkje te nemen op de site. Hier vindt u namelijk alles wat u graag zou willen weten en daarnaast nog heel veel meer. Zo kunt u namelijk heel eenvoudig de contactgegevens vinden van de klantenservice van dit bedrijf waardoor u dus heel eenvoudig even een belletje kunt plegen. Op die manier weet u in een mum van tijd van de hoed en de rand en kunt u er zeker van zijn dat u tot een goede beslissing kunt komen. Ik heb dit reeds gedaan en ben tot een heel goed resultaat gekomen waar ik trots op ben. Kortom:

  • ik ben heel erg tevreden
  • ik kan iedereen aanraden om eens op de site te kijken
  • als u vragen heeft kunt u de klantenservice altijd even gaan bellen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.