Nieuws

De voordelen van een 4 seizoenen dekbed

woensdag, 1-11-2017  

Veel mensen in een relatie herkennen het probleem: zij ligt ’s nachts te rillen in bed, terwijl hij wanhopig probeert wat frisse lucht binnen te krijgen. Veel koppels hebben daarom een dikke, zware deken voor de winter en een zachte, lichtere deken voor de zomer. Het omwisselen van de twee kan voor veel irritatie zorgen. Met een 4 seizoenen dekbed kun je het hele jaar lekker slapen, onder een aangename temperatuur. Niet langer hoef je midden in de nacht op te staan om een andere deken te pakken. Wat zijn de voordelen van een 4 seizoenen dekbed?

  • Licht en comfortabel
  • Uitstekende warmte-isolatie
  • Verschillende vullingen

Om te beginnen is een 4 seizoenen dekbed licht en comfortabel. De zachte vulling zorgt dat je snel in slaap valt, maar maakt ook dat je goed doorslaapt. Zo maak je lange nachten en word je iedere ochtend fris en uitgerust wakker. Het dekbed is geschikt voor drukke slapers, maar ook voor mensen die de hele nacht in dezelfde houding liggen. De deken beweegt mee met je bewegingen, je bent dus altijd comfortabel. Verder heeft een 4 seizoenen dekbed een uitstekende warme-isolatie. In de winter houdt de deken warmte goed vast, terwijl je in de zomer niet ligt te zweten. De overtollige warmte wordt dan snel verplaatst naar de kamer, zonder dat je daar last van hebt. Goede warmte-isolatie zorgt ook dat je beter slaapt. Wanneer je ligt te slapen, kun je het natuurlijk ook te warm of te koud krijgen, dat heb je alleen minder snel door. Een 4 seizoenen dekbed reguleert de temperatuur ook tijdens het slapen, waardoor je lange nachten maakt en rustiger slaapt. Met een 4 seizoenen dekbed ben je klaar om iedere dag weer volop aan de slag te gaan; de koffie kan in de kast blijven! Bekijk nu snel de website van Beste Dekbed voor meer informatie.

 De vulling van een 4 seizoenen dekbed

Bij het 4 seizoenen dekbed kun je kiezen uit verschillende vullingen: synthetisch, wol en dons. Een synthetisch dekbed wordt vandaag de dag veel gebruikt en krijgt vaak de voorkeur over andere vullingen. Bij een synthetisch dekbed verschuift de vulling niet, een groot voordeel. Wol heeft een uitstekende vochtregulatie, waardoor je minder zweet en dieper slaapt. Dons heeft ook een goede vocht- en warmte-isolatie en is lekker licht. Het heeft daarnaast, in tegenstelling tot de andere twee vullingen, nog een paar extra voordelen. Zo is ganzendons uitstekend geschikt voor mensen met een allergie. Je zult met een donzen dekbed minder last hebben van huisstofmijt. Mensen met een zware allergie komen vaak moeilijk in slaap. Heb jij daar ook last van? Dan kan ganzendons een oplossing zijn. Wanneer je een donzen 4 seizoenen dekbed bestelt, kijk dan even naar de vulkracht. Bij ganzendons is deze in de regel tussen de 90 en 100%, terwijl je bij eendendons rekening moet houden met 65% tot 100%. Je kunt zelf kiezen wat je prettig vindt, maar het is goed om dit in je achterhoofd te houden.

Een dekbed online bestellen

Je kunt je dekbed natuurlijk in de winkel kopen, maar je kunt deze ook online bestellen. Op beste-dekbed.nl vind je een uitgebreid assortiment, waar je snel het 4 seizoenen dekbed vindt dat allemaal bij je past. Met de handige filters sorteer je eenvoudig op vulling, gewicht en merk. Zo zie je alleen de dekbedden waar je echt wat aan hebt. Betaling gaat heel eenvoudig, gewoon met iDeal of PayPal. Ook Afterpay is een optie. Ook heb je geen profiel nodig om een bestelling te plaatsen. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een 4 seizoenen dekbed, zodat je het hele jaar door prettig slaapt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.