Nieuws

De voordelen van infrarood verwarming

donderdag, 5-3-2015  

Toen een aantal jaar geleden het rookverbod werd ingevoerd moesten wij daar als horecaondernemers eerst behoorlijk aan wennen. Wij hebben namelijk een heel gezellig oud café middenin het centrum van Zwolle en van heinde en verre komen mensen naar onze kroeg om daar een goede tijd te hebben. Vroeger hoorde daar ook steevast bij dat je met zijn allen even een sigaretje of een sigaartje kon roken. Toen het rookverbod echter werd ingesteld moesten al deze mensen nu voortaan naar buiten om daar even aan hun dagelijkse portie nicotine te komen. Dat was natuurlijk niet echt leuk en daarom hebben we geprobeerd om het buiten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit hebben we gedaan door eens te kijken naar hoe andere gelegenheden dit probleem aanpakten en op die manier hebben we een aantal interessante inzichten op weten te doen. Het is namelijk zo dat we zagen dat heel veel bedrijven om ons heen gebruik gingen maken van infrarood verwarming. Ik noem het nu alsof het de normaalste zaak van de wereld is, maar op het moment dat ik deze infrarood verwarming voor het eerst zag hangen had ik werkelijk geen idee wat het was. Ik merkte echter wel dat er heel veel warmte van deze infrarood verwarming uitgestraald werd waardoor ik graag wilde weten hoe deze infrarood verwarming werkte. Ik had namelijk meteen al in de gaten dat het waarschijnlijk ideaal zou zijn voor de mensen die buiten ons café op het terras stonden te koukleumen. Aangezien het makkelijker is om infrarood verwarming aan te schaffen dan mensen van het roken af te brengen leek het mij een goede investering om infrarood verwarming aan te schaffen. Inmiddels kan ik u vertellen dat dit geheel waar bleek te zijn en daarom wil ik in deze tekst graag het een en ander vertellen over hoe ik infrarood verwarming heb weten te bemachtigen. Ik kan u vertellen dat het wel even zoeken was naar een goed bedrijf op het gebied van infrarood verwarming maar toen ik dit bedrijf eenmaal had gevonden wist ik meteen dat ik aan het goede adres was. Vandaar dat ik ook met alle liefde even een recensie heb willen schrijven over deze firma want ik was namelijk heel erg tevreden over zowel de producten alsook de service die door dit bedrijf geleverd werden. In de volgende alinea’s zal ik u vertellen hoe ik bij dit bedrijf uitgekomen ben. Daar gaan we dan.

Infrarood verwarming: effectief doch voordelig

Iedereen weet dat warmtebronnen die op elektriciteit werken, vaak veel stroom vragen. Dat kan op een bepaald moment behoorlijk in de kosten lopen en daarom is het goed om hier op tijd eens bij stil te staan. Op die manier kun je namelijk een betere afweging maken en dat zal uiteindelijk dan ook leiden tot een beter resultaat. Afijn, het is dus goed om te weten dat infrarood verwarming helemaal niet veel stroom vraagt. Het is dan ook daarom dat heel veel bedrijven kiezen om infrarood verwarming op hun terras aan te brengen. Het is namelijk zo dat de warmte niet uit de stroom wordt gehaald, hoe het allemaal precies zit weet ik ook niet want ik ben natuurlijk geen expert op dit gebied, maar het komt erop neer dat je infrarood verwarming veel minder stroom nodig heeft waardoor de stroomrekening dus ook veel lager uitvalt. Het was voor mij dan ook al heel snel duidelijk dat ik graag wilde gaan investeren in infrarood verwarming en daarom heb ik eens even op het internet gekeken naar waar ik moest zijn om infrarood verwarming aan te schaffen. Na lang zoeken kwam ik uiteindelijk terecht op de site van Terrastopper.nl. Al bij mijn eerste bezoekje werd het mij duidelijk dat wanneer het gaat over infrarood verwarming, je hier moet zijn. Hier heeft men namelijk alles wat je maar kunt bedenken en waar je als klant maar van kunt dromen. Sterker nog, ze hebben hier zelfs nog meer dan dat. Dat vond ik heel erg fijn om te merken en daarom ben ik het aanbod ook even op mijn gemak gaan bekijken. Ik had al snel goede infrarood verwarming gevonden die waarschijnlijk heel erg geschikt zou zijn voor mijn doeleinden en daarom heb ik hier eens wat meer informatie over opgezocht.

Bestellingen worden hier zeer snel geleverd

Omdat in de wereld van de horeca iedere dag telt en het weer zo maar om kan slaan, is het belangrijk dat de producten die je bestelt, snel geleverd kunnen worden. Op die manier kun je namelijk doorgaan met waar je goed in bent; het de klanten naar de zin maken. De infrarood verwarming draagt daar natuurlijk heel erg aan bij en daarom wilde ik deze infrarood verwarming graag zo snel mogelijk ophangen. Bij Terrastoppers.nl snappen ze dit maar al te goed en daarom hebben ze mijn bestelling meteen dezelfde dag nog opgestuurd. Dat was natuurlijk heel erg fijn. De postbode leverde de pakketten de volgende dag al af en diezelfde avond zag ik de eerste gasten onder de infrarood verwarming staan roken. Ik heb van hen allemaal heel positieve reacties gekregen en daarom wilde ik dan ook graag een recensie schrijven. Kortom, ik kan dus wel zeggen dat:

  • ik heel erg tevreden ben over dit bedrijf
  • ik precies gevonden heb waar ik naar op zoek was
  • ik dit bedrijf aan iedereen aan zou willen raden

Kijk daarom vandaag even op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.