Nieuws

Droogloopmat op maat van voetvegertje.nl

woensdag, 11-3-2015  

Wij zijn voetvegertje.nl en wij leveren maatwerk voor onder uw voeten zoals de droogloopmat op maat. De droogloopmat – ook wel schoonloopmat genoemd – is een onmisbaar onderdeel in het huis omdat het er voor zorgt dat de vloer goed in tact blijft en dat er minder schade ontstaat als gevolg van bijvoorbeeld vocht. De twee elementen die er voor zorgen dat uw vloer beschadigd zijn vocht en zand. Met name de combinatie van vocht en zand kan er voor zorgen dat er permanente schade ontstaat op uw vloer en dat is naast dat het niet mooi is, ook nog eens niet goed voor de grip op de vloer. Daarom doet u er verstandig aan om uw vloer te bedekken met een droogloopmat op maat. Deze zorgt voor de absorptie van zand en vocht zodat u er geen last van heeft en zodat het vocht en zand geen schade aanricht op uw vloer. De droogloopmat op maat van voetvegertje.nl is van de beste kwaliteit en gaat slijtage tegen. Kies voor de droogloopmat op maat en zorg dat uw vloer mooi blijft. De droogloopmat op maat wordt zowel door particulieren huishoudens gebruikt als door bedrijven. Het is een onmisbaar onderdeel van uw pand of woning. Een droog- of schoonloopmat kan u bestellen in verschillende materialen. De meeste matten worden gemaakt van kunstvezel. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan polyamide. Het voordeel van laatst genoemd materiaal is dat vuil en stof dat binnen wordt gelopen in de polen verdwijnt. Er zijn ook droogloopmatten die van katoen zijn gemaakt. Deze dienen meer voor het absorberen van vocht. De droogloopmat op maat bestellen is iets wat u doet bij het voetvegertje omdat wij enkel en alleen de beste kwaliteit leveren. Niet alleen verkopen wij bij het voetvegertje de droogloopmat op maat, ook kunt u bij ons terecht voor:

  • kokosmatten
  • lopers
  • logomatten
  • rubbermatten
  • projectmatten

De droogloopmat op maat bestellen

De droogloopmat op maat van katoen die u kunt bestellen bij het Voetvegertje wordt over het algemeen gebruikt in combinatie met een borstelmat. Dit omdat katoen eigenlijk enkel zorgt dat u voeten worden gedroogd. Daarom is het belangrijk dat wanneer u een droogloopmat op maat bij ons wilt bestellen, dat u altijd even vraagt wat de juiste keuze is. Hiervoor is het voor ons van belang waar de mat geplaatst zal worden. U kunt matten bij de ingang van gebouwen niet verwarren met de matten die u binnen plaatst. De functies van de matten moeten dan ook worden afgestemd op de plaats waar de matten worden geplaatst. We kunnen zeggen dat de borstelmat buiten wordt geplaatst en de droogloopmat binnen. Tevens bieden wij droogloopmatten die u kunt wassen. Na enige tijd kan het verstandig zijn om de droogloopmat op maat te wassen. Op een bepaald moment kan het zo zijn dat de mat namelijk zo veel vocht en vuil heeft opgenomen dat deze verzadigd is. Dat is het moment dat hij moet worden schoongemaakt zodat hij zijn werk weer kan doen. Bestel de droogloopmat op maat online en u heeft hem snel in huis. Wij vinden het belangrijk om de mat snel te leveren. Dat zien wij als onderdeel van onze service. Matten die vies zijn geworden en die gewassen kunnen worden – dat geldt namelijk niet voor alle matten die wij verkopen – kunnen gewoon in de wasmachine op dertig graden gewassen worden. Een voorbeeld van een mat die in de wasmachine kan worden gedaan is de zogenaamde ‘twister’. Deze mat is opgebouwd uit een zeer sterk materiaal. Hij heeft een sterk absorberend vermogen en combineert dat met geweldige look.

Matten in verschillende kleuren

De droogloopmat op maat laten maken is heel eenvoudig. Wij leveren de matten op het aangegeven adres altijd op maat en de matten kunnen worden besteld in verschillende kleuren die aansluiten bij de kleuren in het pand of de stijl van het pand of de woning. Het voetvegertje.nl is een webwinkel en dat maakt het voor u als klant makkelijk om uw bestelling online te plaatsen. Wij hebben het webwinkel keurmerk en dat betekent dat wij u een online uitmuntende service verlenen. Natuurlijk staan kwaliteit en service op een gedeelde eerste plek als het gaat om onze prioriteiten. Wij vinden het heel erg belangrijk dat deze altijd op de eerste plaats blijven komen. Regelmatig voegen wij dan ook nieuwe matten toe aan ons assortiment. Zo houden wij ons assortiment up-to-date. Er komen regelmatig nieuwe producten bij ons assortiment en de droogloopmat op maat is dan ook de mat bij uitstek om bij ons te bestellen. Mocht u vragen hebben over ons assortiment of service; neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. U betaalt bij ons een zeer goede prijs. De prijs kwaliteit verhouding is zeer gunstig bij het voetvegertje en de mensen die een droogloopmat kochten bij het voetvegertje hebben er veel plezier en profijt van. De mat zorgt er voor dat uw vloer langer mee gaat en als u net een mooie vloer heeft laten leggen dat is een droogloopmat ook absoluut iets wat u moet kopen. Wacht er niet mee, want zand en vocht zijn echte boosdoeners en beschadigen uw vloer direct. Dat wilt u natuurlijk te alle tijde voorkomen! Ga naar onze website en bekijk ook onze aanbiedingen. Misschien zit de goede mat voor u er wel bij! Plaats uw bestelling en geniet van de beste kwaliteit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.