Nieuws

Een 3 persoons stapelbed voor in het vakantiehuisje

zondag, 1-2-2015  

Hebben jullie voor je gezin een vakantiehuisje gekocht om de heerlijke zomers in door te brengen? Dan wil je deze wel mooi inrichten. Vaak is er niet veel ruimte en wil je natuurlijk meubels er in zetten die niet te veel oppervlakte innemen. Zien jullie er al tegen op om met verschillende bedden in een kamer aan de slag te moeten gaan? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jullie! Het 3 persoons stapelbed. Het onderste gedeelte van het 3 persoons stapelbed bestaat uit een twee persoons bed, het bovenste gedeelte is ideaal voor een kind. Zijn jullie dus maar met zijn drietjes thuis? Dan is het 3 persoons stapelbed ideaal om te gebruiken in een vakantiehuisje. Maar ook als je een gezin van vier hebt, kan dit stapelbed natuurlijk erg fijn zijn. Doordat een van de bedden zich boven bevindt, gebruik je toch minder ruimte en zeker in een klein vakantiehuisje is dat natuurlijk erg prettig. We raden je dan ook zeker aan om hier eens naar te kijken en te zien hoe dit in jouw vakantiehuisje past. Een 3 persoons stapelbed laat duidelijk zien dat je op een originele manier om kunt gaan met de ruimte die je hebt. Ook in de rest van het huisje kun je natuurlijk op zo’n manier denken. Het hoeft er niet uit te zien zoals thuis. Het gaat er om dat jullie je prettig voelen in het huisje en er een fijne vakantie kunnen hebben. Jullie blijven waarschijnlijk laat op, maar dat is met het 3 persoons stapelbed natuurlijk geen probleem. Zelfs als jullie kind eerder naar bed gaat dan jullie, hoeft hij of zij hier nog niet wakker van te worden. Dat is ook weer een prettig onderdeel van het 3 persoons stapelbed. Doordat het kind hoog ligt hoeft het jullie niet eens te horen als jullie de slaapkamer binnen komen. Op de website van maxbedden.nl vinden jullie dit 3 persoons stapelbed. Ook vind je hier veel andere producten die je handig kunt gebruiken in je vakantiehuisje, maar natuurlijk ook gewoon voor thuis. De keuze die je hierin maakt daar ben je uiteraard geheel vrij in. Je kunt in deze webshop bijvoorbeeld ook kijken naar:

  • kamerschermen
  • dekenkisten
  • kapstokken

Ze verkopen er dus allerlei producten die het inrichten van je huis een stuk leuker maken. Of je nu je vakantiehuisje aan het inrichten bent of gewoon iets nieuws zoekt voor je huis, dat maakt niet uit.

Het bestellen van een 3 persoons stapelbed

Wil jij graag het 3 persoons stapelbed hebben? Dan kun je dat makkelijk bestellen via de webshop van maxbedden.nl. Je krijgt dan ook meteen de lattenbodems erbij die je nodig hebt bij het 3 persoons stapelbed. Als je wel eens vaker een bed hebt besteld dan weet je dat het helemaal niet zo gewoon is om bij een bed ook direct de juiste lattenbodem te krijgen. Het is dus prettig als je deze er wel meteen bij krijgt. Zeker bij het 3 persoons stapelbed. Je hoeft dan niet meer aan de slag om het bed op te meten en de juiste lattenbodems te halen. Dit wordt allemaal in een keer voor je geregeld. Wat je wel nog even moet doen is het matras en eventueel een matrasbeschermer erbij bestellen. Dit doe je heel eenvoudig samen met het bestellen van het 3 persoons stapelbed. Je kunt op de pagina van het 3 persoons stapelbed kiezen voor het toevoegen van de juiste matrassen. Dat is natuurlijk wel zo prettig als je nog niet de matrassen hebt die op het 3 persoons stapelbed passen. Wij raden je dan ook zeker aan om deze er dan bij te bestellen. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de matrasbeschermer. Niet iedereen gebruikt dit op zijn of haar bed, maar het is wel handig. Alleen al door het vocht wat je allemaal door zweten ’s nachts verliest is het prettig voor je matras om er een matrasbeschermer overheen te leggen. Ook deze bestel je er dus snel bij. Je kunt er voor kiezen om alleen de matrasbeschermer voor het een persoons of twee persoons bed te kopen, maar ook voor beide.

Een leuker huis met een 3 persoons stapelbed

Je vakantiehuis leuk inrichten kan natuurlijk best wel een uitdaging zijn. Soms is het gewoon niet simpel om alle juiste spullen te vinden. Bij maxbedden.nl hoeft dat geen probleem te zijn. Ze hebben hier niet alleen het 3 persoons stapelbed, maar ook een hoop andere artikelen die het inrichten van je huis een stuk leuker zullen maken. Steeds meer mensen kiezen er voor om de spullen die zij bestellen bij een online winkel te kopen. Het wordt dan allemaal thuis bezorgd en vaak ook nog in een keer. Je bent dan meteen klaar en je kunt gaan genieten van je huis. Wil jij het 3 persoons stapelbed en meer bestellen bij maxbedden.nl? Dan wordt dit gratis bij je thuis bezorgd. Uiteraard kun je er dan voor kiezen om het 3 persoons stapelbed en de andere artikelen die je bestelt te laten bezorgen bij je vakantieadres als je de spullen daar hebben wilt. Door het brede assortiment bij maxbedden.nl weten wij zeker dat je hier gaat vinden wat je zoekt. Ben je toch niet helemaal tevreden over je bestelling? Dan mag je de spullen binnen 14 dagen gratis retourneren. Dit kan natuurlijk ook als je bijvoorbeeld niet tevreden bent over het 3 persoons stapelbed. Daar bent u helemaal vrij in.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.