Nieuws

Een compleet nieuwe eethoek met een kleine verandering

donderdag, 2-2-2017  

Als je al jaren dezelfde eethoek hebt, dan kan het op een gegeven best gebeuren dat je er op uit gekeken raakt. Het is echter niet altijd mogelijk om hier ook actie op te ondernemen. Misschien heb je geen tijd, geen zin of simpelweg het geld niet om een compleet nieuwe eethoek aan te schaffen en dit is natuurlijk niets om je voor te schamen. Je kunt namelijk met de kleinste aanpassingen het idee van het hebben van een nieuwe eethoek creëren. En dit is een stuk makkelijker dan je misschien denkt.

  • Nieuwe stoelen
  • Nieuwe accessoires
  • Geef alles een likje verf

Er zijn uiteenlopende manieren om je eethoek er weer als nieuw uit te laten zien en afhankelijk van je budget kun je hier bepaalde keuzes in maken. Het verven van bijvoorbeeld de muren of zelfs de tafel en stoelen die je op dit moment hebt staan, hoeft helemaal niet zoveel geld te kosten. De enige beslissing die je hoeft te maken is welke kleur je nu wilt hebben en je bent klaar om aan de slag te gaan. Ook het aanschaffen van nieuwe accessoires kan je een heel eind op weg helpen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi schilderij voor je nieuwe eethoek of misschien ga jij wel voor een nieuwe lamp. Op de website van I Love My Interior vind je genoeg ideeën van voorwerpen die jou eethoek de make-over zullen geven die het nodig heeft.

Nieuwe stoelen voor een nieuwe eethoek

Een andere oplossing is het aanschaffen van nieuwe eetkamerstoelen en hier kun je ook echt alle kanten mee uit. In de woonwebwinkel van I Love My Interior vind je uiteenlopende soorten stoelen die hiervoor heel erg geschikt zijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dezelfde stoelen te kopen. Wil jij het echter iets gewaagder aanpakken? Ga voor verschillende stoelen voor in je nieuwe eethoek. Dit zorgt ervoor dat deze kamer nooit saai wordt en het altijd leuk blijft om naar te kijken. Zeker als je voor vintage stoelen gaat, kan dit een prachtig effect hebben. Kijk voor inspiratie op de website van I Love My Interior. Vaak kun je in vintage winkels oude stoelen vinden die perfect bij dit idee zullen werken. Er zijn natuurlijk wel een aantal dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van eetkamerstoelen. Als je voor vintage exemplaren gaat, zorg er dan altijd voor dat de kwaliteit van de stoelen in orde is. Je wilt er tenslotte niet ineens doorheen zakken! Maar wat eigenlijk nog belangrijker is, is het comfort van de stoelen. Een nieuwe eethoek is natuurlijk leuk, maar dan wil je er ook op een prettige wijze gebruik van kunnen maken. Als je dan op stoelen moet zitten die hier niet geschikt voor zijn, dan kan dit een minder goede ervaring worden. Probeer de stoelen die jij op het oog hebt voor je nieuwe eethoek daarom altijd uit voordat je ze koopt.

Genoeg inspiratie voor je nieuwe eethoek

Is het aanschaffen van een nieuw accessoires of eetkamerstoelen niet voldoende voor jou en wil je helemaal voluit gaan met een nieuwe eethoek? Dan vind je ook hiervoor natuurlijk genoeg inspiratie op de website van I Love My Interior. En niet alleen voor de eetkamer zit je hier goed. Bekijk ook de vele artikelen voor je woonkamer, badkamer en/of keuken. Het is bijna onmogelijk om op deze website niet de artikelen te vinden die jij goed in je huis kunt gebruiken. Ga daarom vandaag nog naar de website en begin met het opdoen van ideeën!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.