Nieuws

Een hypotheek ZZP afsluiten

vrijdag, 26-5-2017  

Voor starters en mensen die als ZZP’er werken is et lastig om goedkoop te huren. Er is een enorme kloof tussen huurwoningen die in aanmerking komen voor huursubsidie en duurdere huurwoningen. Als u niet in aanmerking komt voor huursubsidie maar aan de andere kant niet erg veel geld verdient, dan bent u erg veel geld kwijt per maand. Dit kan mede komen omdat u een partner hebt waardoor jullie samen net iets te veel verdienen. Dan is het te overwegen om een huis te kopen, zeker als u in de afgelopen jaren flink wat geld hebt opgespaard. Maar ook daar ligt een probleem, want een aparte hypotheek voor ZZP bestaat niet. Of toch wel? Dankzij Fina Forte lukt het keer op keer om een hypotheek ZZP af te sluiten bij bekende banken hier in Nederland. We werken dan ook met 36 verschillende hypotheekverstrekkers samen en zoals u misschien wel weet bestaat het overgrote deel daarvan uit Nederlandse banken. Klinkt u dat als muziek in de oren en hebt u al een huis op het oog? Ga dan samen met ons een hypotheek ZZP afsluiten. U denkt nu misschien dat de banken extreme voorwaarden stellen voordat ze en hypotheek aan ZZP’er gaan verlenen. Daar hebt u deels gelijk in, zeker als u dit zonder onze hulp gaat uitzoeken. Want u zult zien dat de bank van u eist dat u minstens 3 jaar werkt als ZZP’er. Dankzij onze hulp kunt u ook al een hypotheek ZZP afsluiten als u slechts een jaar werkt!

We adviseren u graag over de hypotheek ZZP

U wilt natuurlijk niet uitgemolken worden door uw huisbaas. Die tijden liggen achter u nu u niet langer studeert. U wilt ook zeker niet de dupe zijn door en veel te hoge hypotheek af te sluiten. In deze wereld liggen erg veel gevaren op de loer. Gevaren waar u absoluut niet in moet stappen want het kan u erg veel geld kosten. Kies daarom een weloverwogen hypotheek ZZP uit en sluit het snel af zodat u uw eerste droomhuisje kunt financieren. Da hebt u eindelijk een plek van uzelf waar u daadwerkelijk thuis kunt komen en uw kinderen in kunt laten opgroeien. Maar voordat het zover is kunt u maar beter een contact met ons opnemen. Wij blijven op de hoogte van alle zaken op het gebied van de hypotheek ZZP en kunnen u persoonlijk adviseren. We vinden het daarom erg belangrijk dat het goed klikt tussen u en ons. Een eerste kennismakingsgesprek is daarom te allen tijde gratis. Pas u ervan overtuigd bent dat dit de juiste weg voor u is, gaan we voor u op zoek naar een aantrekkelijke hypotheek ZZP met de juiste rente. Een betrouwde verstrekker die u alle jaren dat u bij deze bank een hypotheek hebt, niet zal oplichten.

Bereken hoeveel geld u krijgt met de hypotheekcalculator

Het is nu tijd om met ons contact op te nemen want een hypotheek ZZP wilt u natuurlijk snel afsluiten als u een huis hebt gevonden. De huizenmarkt trekt namelijk weer aan dus er zullen vele kapers op de kust zijn. Natuurlijk kunt u op diverse manieren vrijblijvend met ons in contact komen:

  • Stuur ons een brief, een e-mail of vul het online formulier in met uw gegevens en vragen,
  • Of bel ons tijdens kantooruren even op,
  • U kunt ons ook via Facebook en Twitter een berichtje sturen. Daar leest u van alles over de laatste ontwikkelingen binnen deze wereld. En op YouTube vindt u onze bedrijfsfilm, dat is zeker even de moeite van het bekijken waard,
  • En u kunt op afspraak op kantoor langskomen.
  • Bezoek nu onze website https://www.finaforte.nl/
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.