Woning en Tuin

Een keuze uit dubbel glas prijzen

donderdag, 8-2-2018  

We vonden het al een tijdje nodig om eindelijk eens ons enkel glas te laten vervangen voor dubbel glas, maar we wilden er geen bakken met geld aan kwijt zijn. We waren al een tijdje aan het rondkijken naar de beste dubbel glas prijzen, maar dit liep behoorlijk op! We bleven dus stug doorzoeken en zo kwamen we op de website van Dubbelglaskennis.nl terecht. Hier vonden we niet alleen een hoop informatie over het plaatsen van dubbel glas. Maar ook legt Dubbel Glas Kennis je hier heel erg duidelijk uitgelegd hoe de dubbel glas prijzen opgebouwd worden en waar je rekening mee moet houden.

  • Kosten van het glas
  • Het uurloon van de glaszetter
  • Eventuele reiskosten

Er zijn een aantal dingen die zijn inbegrepen bij de dubbel glas prijzen. Ten eerste is er natuurlijk de prijs voor het dubbel glas zelf. Dit ligt tussen de € 30 en € 55 per vierkante meter. Je hebt hierin de keuze tussen verschillende soorten isolatie. HR is hierin de laagste variant, daarna volgen HR+ en HR++. Heb je hierin je keuze gemaakt? Dan m het glas natuurlijk ook nog geplaatst worden en uiteraard rekent de glaszetter ook hier kosten voor. Het uurloon van een professionele glaszetter ligt vaak tussen de € 30 en € 40. Dit is exclusief btw en ook de materiaalkosten zijn hier dus niet bij inbegrepen.

Het vinden van de beste dubbel glas prijzen

Voor ons was het uiteraard belangrijk om de beste dubbel glas prijzen te vinden en we kunnen ons zo voorstellen dat dit ook voor jou het geval is. Daarom geven we je hierin graag een goede tip. Wij hebben namelijk echt heel erg veel gehad aan de website Dubbelglaskennis.nl. Niet alleen vind je hier de informatie over de dubbel glas prijzen en waar deze uit zijn opgebouwd, maar ook kun je hier kiezen om de offerte vergelijker te gebruiken. Door een aantal van je gegevens achter te laten en aan te geven waar je naar op zoek bent, kun je heel erg makkelijk de dubbel glas prijzen vergelijken. Dit is uiteraard waar wij voor gekozen hebben om dit allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo hebben wij heel erg eenvoudig de beste dubbel glas prijzen gevonden. Dit was ook de manier waarop wij er achter kwamen dat het helemaal niet zo duur hoeft te zijn als dat je soms op het internet tegenkomt. Het is dus echt een aanrader om gebruik te maken van deze website.

Het eindresultaat van onze opdracht

Door gebruik te maken van de offerte vergelijker op de website Dubbelglaskennis.nl was het niet alleen heel erg simpel om de beste dubbel glas prijzen te vinden, maar ook om uiteindelijk de opdracht uit te besteden. Inmiddels genieten wij alweer enkele weken van ons nieuwe dubbelglas en het is absoluut fantastisch om te hebben! Inmiddels vragen we ons echt af waarom we dat niet eerder gedaan hebben. Als jij dus twijfelt of dit de juiste keuze voor jouw woning is, dan kunnen we je echt aanraden om eindelijk deze stap te nemen. Maak gewoon gebruik van de website Dubbelglaskennis.nl om hier de juiste informatie te vinden en jouw keuze te maken op dit gebied. Zit je erover te denken om zelf dubbel glas te gaan plaatsen? Dan vind je hierover ook meer informatie op de website. Als je denkt dat je de vakkennis in huis hebt om dit te kunnen doen, dan behoort dit natuurlijk tot de mogelijkheden. Het is ook een goede optie om wat geld te besparen op dit gebied.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.