Nieuws

Een perfecte airco? Enschede is voor ons dichtbij!

woensdag, 10-12-2014  

U bent ondernemer en wilt uw medewerkers niet te veel laten zweten? Of zoekt u verkoeling voor de hitte in huis? Kortom: bent u op zoek naar een goede airco? Enschede is the place to be! U kunt zich wel voorstellen dat het ’s zomers erg heet kan worden. Een graadje of dertig, stralend blauwe lucht, heerlijk om aan het strand te liggen of in het park onder een boom te zitten. Lekker een ijsje eten. Maar voor wie moet werken is het minder prettig. Ga maar na: als u in de volle zon achter het raam zit is het soms om te stikken. Maar ook zonwering helpt weinig. Deuren tegen elkaar openzetten of een ventilator aanzetten geeft een beetje verkoeling, maar er is ook veel geluidsoverlast. De papieren op uw bureau waaien bovendien alle kanten op. U heeft behoefte aan een goede airco. Enschede is een van de vele plaatsen in het oosten van het land waar Airco Oost Nederland zaken doet. En met veel plezier. Airco Enschede is een onderdeel van Airco Oost Nederland, opgezet in Hengelo. Een eenmansbedrijf dat maatwerk biedt op het gebied van de airco – Enschede is daarop geen uitzondering. Wilt u een persoonlijke plaatsing van uw airco? Enschede is voor ons bekend terrein. Zonder tussenpersonen, callcenters en andere rompslomp verzorgen wij een vlekkeloze service. Ons bedrijf geeft gedegen advies aan bedrijven en particulieren. Eerst een verkennend gesprek, advies op maat en dan de offerte, die u alleen nog maar hoeft te ondertekenen. Service-gericht en zeer ervaren en kundig op het gebied van de plaatsing van uw airco. Enschede, Hengelo, Almelo of omliggende plaatsen als Delden of Haaksbergen, het maakt niet uit waar u woont of waar uw bedrijf gevestigd is. Als u op zoek bent naar een ambachtsman die verantwoordelijkheid neemt voor zijn werk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk ook op: www.airco-oostnederland.nl/ airco-enschede.

Werking en levering van uw airco: Enschede en omstreken

Hoe werkt een airco nu precies? Veel mensen weten niet dat een airconditioning de lucht ook kan verwarmen. Dus ook in de winter is het een nuttig apparaat. Deze beïnvloedt de temperatuur en de vochtigheid van de lucht. Er zijn twee soorten airco’s: met warmtepomp (zoals in een koelkast), of als verdamper van water. De variant met warmtepomp werkt als een koelkast. Door middel van een compressor wordt de lucht gekoeld en de warme lucht wordt met een ventilator afgevoerd. De verdamper werkt als volgt: als water verdampt, wordt de luchtvochtigheid hoger. Er wordt energie voor het verdampen aan de lucht onttrokken. Dit maakt de lucht koeler. Deze koele lucht kan met een airco in de ruimte worden gebracht. Deze vorm van koelen is milieuvriendelijker. Er zijn verschillende soorten airconditionings. De split-unit zie je vaak voorkomen. Het is een airco – Enschede heeft er ook veel van – die aan de ene en de andere kant van de muur zichtbaar is. Aan de buitenmuur zit vaak de ventilator, aan de binnenzijde het systeem om de koele lucht naar binnen te blazen. Ze worden ook wel in ramen en plafonds verwerkt. Er zijn ook mobiele airco’s, die je overal neer kunt zetten en die het vocht afvoeren in een condensatiebak. Het is niet verstandig om een mobiele airco aan te schaffen. Het apparaat neemt veel ruimte in en de slang moet vaak door een open raam naar buiten hangen, waardoor het systeem niet optimaal meer werkt. Beter kunt u kiezen voor een vaste airco. Enschede en omstreken kunnen wij hiervoor prima bedienen. Besluit u tot aanschaf van een airco; Enschede, Hengelo of Almelo is uw standplaats? Dan is het verstandig om naar Airco-oostnederland.nl te gaan. Er wordt vakkundig gekeken welke airco het meest geschikt is voor de te koelen ruimte of welke het beste aan uw eisen voldoet. Bovendien werken wij met materiaal van de beste kwaliteit. Bij ons geen goedkope rommel die binnen de kortste keren kapot gaat. Uitstekend materiaal, een vakkundige montage en regelmatig onderhoud houden uw airco jarenlang in goede conditie. Onderhoud is misschien wel het belangrijkste voor een airconditioning. Mensen geven vaak aan verkouden te worden van een airco. Enschede heeft vast ook veel inwoners die zo denken – maar wees als Enschedeër niet getreurd. Een koele werk-, woon- of slaapruimte is nog steeds binnen bereik. Het is belangrijk om de installatie regelmatig schoon te maken, zodat er geen stof in blijft hangen waarin zich ziektekiemen kunnen nestelen. Ook is het van belang om de airco niet te koel te zetten, want door grote temperatuurverschillen binnen en buiten wordt je neusslijmvlies vatbaar voor ziekmakende bacteriën.

De voordelen

Airco Enschede als onderdeel van Airco Oost Nederland is, zoals u inmiddels hebt kunnen lezen, het juiste adres voor uw airco. Enschede is als plaats voor deze eenmanszaak prima bereikbaar, waardoor we u de optimale service kunnen leveren. Niet alleen voor de plaatsing, maar ook voor regelmatig onderhoud, dat zoals u hebt gezien ontzettend belangrijk is om gezond met een koeler te kunnen werken. De voordelen van een goed onderhouden airco op een rijtje:

Woont of werkt u in de buurt en wilt u ook een airco? Enschede kiest voor Airco Oost Nederland!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.