Woning en Tuin

Een Solar wandlamp is uitermate duurzaam

dinsdag, 20-2-2018  

We dienen voorzichtig om te gaan met wat de Aarde ons geeft. De klimaatverandering is een zichtbaar bewijs dat we het op deze manie niet gaan volhouden. Door gebruik te maken van andere energiebronnen zoals zonlicht hopen we dat we in de toekomst duurzamer kunnen leven. Er zijn al heel wat producten op de markt die op zonenergie, waterkracht of windenergie kunnen worden aangedreven. Onze webwinkel is gespecialiseerd in de verkoop van lampen waaronder de Solar wandlamp. De Solar wandlamp wordt, zoals de naam al aangeeft, volledig aangedreven door de fotonen afkomstig van de zon. Dankzij het zonnepaneel dat aan de Solar wandlamp is gekoppeld wordt de batterij overdag opgeladen, ook als er sprake is van bewolking, want het rendement is zeer hoog. Dankzij de ingebouwde timer springt de Solar wandlamp vanzelf aan. Uiteraard kunt u ook zelf de tijd instellen. Zo is het in de zomer misschien niet eens nodig om de Solar wandlamp aan de buitenmuur aan te laten gaan omdat het lang licht blijft buiten. Dat is in de herfst en de winter natuurlijk een compleet ander verhaal. Dan is het doorgaans om zes uur in de avond al pikdonker. Afijn, neemt u eens een kijkje op de website van SolarLampKoning want daar zult u zien dat u een Solar wandlamp in allerlei vormen en maten kunt bestellen. Op solarlampkoning.nl is het trouwens ook mogelijk om led verlichting bestellen, een andere energiezuinige mogelijkheid tot heldere verlichting.

De Solar wandlamp springt in de avond vanzelf aan

De Solar wandlamp is uniek in de zin dat het niet aan een stroomnetwerk gekoppeld hoeft te worden. Maar dat is niet de enige reden dat deze Solar wandlamp zo uniek maakt. Want er zijn vele voordelen verbonden aan de Solar wandlamp:

  • Zo is het verkrijgbaar in diverse lichtstralen. Wilt u helder licht, sfeervolle verlichting of toch liever warm wit licht? Het kan allemaal!
  • U hebt geen gedoe met kabels. Na ontvangst kunt u deze lamp direct bevestigen aan uw buitenmuur, aan de garagemuur of de muur van het schuurtje waar u uw fietsen in stalt,
  • En er is doorgaans sprake van een uiterst hoge opbrengst aan licht. Als u online in onze catalogus zoekt dan zult u zien dat het wordt uitgedrukt in “Lumen”.

Met deze lamp hebt u een eerste stap naar een duurzaam leven gezet. Er zijn tal van zaken die u zelf kunt doen om uw uitstoot te beperken. Kies ervoor om al uw afval te scheiden, plaats zonnepanelen op uw dak of kies in ieder geval voor groene energie en koop energiezuinige elektronische apparaten. Het kan misschien ook geen kwaad om ooit te stoppen met het eten van dieren. En hebt u weleens nagedacht over de uitstoot van uw auto? Een hybride wagen of een auto op duurzaam verkregen elektriciteit kan dan wellicht de oplossing zijn.

U krijgt maar liefst 2 jaar garantie op al uw producten

Hebt u de Solar wandlamp gevonden die u wilt bestellen? Of hebt u meer de behoefte aan een staande lamp? Ook dan zult u bij ons slagen. Maak de bestelling nu direct online zodat u de lamp morgen al kunt plaatsen. U krijgt 2 jaar garantie en daarnaast hebt u 14 dagen retourrecht. Hopelijk bent u erg tevreden over uw product. U hebt dan de mogelijkheid om een berichtje te plaatsen of om ons in ieder geval een rating te geven. Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,3 op basis van meer dan 4.000 stemmen. Daar zijn we uiteraard erg trots op maar we blijven het bedrijf hoe dan ook innoveren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.