Nieuws

Fleur uw toilet of badkamer op met een unieke toiletbril!

woensdag, 3-5-2017  

Dagelijks brengen we aardig wat tijd door op het toilet. Of u nu van deze tijd geniet of niet: het moet nu eenmaal gebeuren. Vroeger werd er weinig aandacht besteed aan het uiterlijk van dit noodzakelijke kamertje, maar vandaag de dag mag bij de mensen mensen ook de WC wel gezien worden! Dat betekent dat men investeert in mooie deuren en muren, een gezellig zachte wc-mat en leuke accessoires die voor een beetje kleur en sfeer zorgen. Wilt u ook graag uw toilet gezelliger en/of mooier maken? Dan maakt u deze compleet met een bijzondere toiletbril! Vandaag de dag koopt u namelijk eenvoudig een toiletbril met een mooi ontwerp op internet. Zo’n bijzondere toiletbril stelt u in staat om uw toilet of badkamer helemaal te voorzien van uw eigen smaak. Houdt u van klassiek en stijlvol of juist van een meer natuurlijke look? Wilt u graag een uitdagend accent maken van uw toiletbril, of kiest u voor een grappige toiletbril? Wat uw smaak ook is, u vindt waarschijnlijk wel een WC-bril die erbij past op de leuke website van http://www.detoseats.nl/toiletbrillen/. Deze specialist in bijzondere en kwalitatief hoogwaardige toiletbrillen heeft namelijk een behoorlijk groot assortiment. Hier kunt u terecht voor toiletbrillen met natuurlijke prints, zoals hout of steen. Bent u een liefhebber van een Spa-achtige inrichting? Dan kunt u kiezen voor een Boeddha toiletbril of een exemplaar met inspirerende spreuken of hot stones. Houdt u erg van mooie bloemen? Ook deze print is terug te vinden op de toiletbrillen van Deto seats! Vindt u het grappig als uw toiletbril een soort optische illusie vormt, waar iedereen eerst even twee keer naar moet kijken? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een print met een kussende vis, een ondeugend katje of griezelige handen die uit het toilet naar boven lijken te komen! Deze en nog veel meer verschillende soorten toiletbrillen vindt u bij deze leuke webshop. Over het algemeen gaat het hier om WC-brillen met een soft close systeem. Daarbij zullen de bril en het deksel langzaam naar beneden zakken, zonder veel geluid te maken als ze landen op de toiletpot. ‘s Nachts wakker schrikken van de een luid dicht klappende toiletbril kan voortaan tot het verleden behoren! Wilt u meer weten over de voordelen van toiletbrillen online bestellen en de voorwaarden die deze webshop hanteert? Leest u dan verder in de volgende alinea. Daar hebben we deze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!

De voordelen van een bijzondere toiletbril online kopen op een rijtje

Ook in de winkels is het mogelijk om bijzondere toiletbrillen aan te schaffen. Omdat er echter geen of weinig winkels zijn die hierin gespecialiseerd zijn, kunt u meestal kiezen uit slechts enkele exemplaren. Online is het makkelijker om webwinkels te vinden die gespecialiseerd zijn in WC-brillen. Deto seats is daar een goed voorbeeld van. Dat blijkt ook wel uit het zeer ruime assortiment. Daarnaast profiteert u bij deze webshop van de volgende andere voordelen:

  • scherpe prijzen
  • gemakkelijke montage
  • snelle verzending
  • veilig en snel online betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Een toilet dat gezien mag worden!

Aangezien u dagelijks behoorlijk wat tijd op het toilet doorbrengt, kunt u er maar beter voor zorgen dat u een toilet heeft waar het goed vertoeven is! Ook voor uw gasten is het prettig als u een toilet heeft dat gezien mag worden. Investeer daarom in een bijzondere of grappige toiletbril van Deto seats. Deze sluiten zonder geluid en zijn gemakkelijk te monteren. Bovendien krijgt u er maar liefst 2 jaar garantie op! U leest er meer over op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.