Nieuws

Gastouderopvang regelen bij Snoesje

maandag, 5-1-2015  

Bent u op zoek naar gastouderopvang? Dan bent u bij Snoesje aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan opvangplekken voor uw kinderen bij betrouwbare gastouders. Voor ouders en kinderen is het van het grootste belang dat er een gevoel van vertrouwen is bij de gastouderopvang. Daarom is het eerste wat wij doen altijd een gesprek aangaan met de ouders en de ouder die het kind op zullen vangen. In een persoonlijk gesprek zal altijd direct duidelijk zijn of het gevoelsmatig goed zit met de ouder, het kind en de gastouderopvang. Het is voor zowel kinderen als de ouders belangrijk dat wanneer een ouder een dag niet op het kind kan passen, dat deze goed wordt opgevangen in een stimulerende omgeving. Kinderen functioneren vele malen beter als ze goed worden opgevangen en als ze zich veilig voelen. Daarom is kiezen voor gastouderopvang een goede keuze voor ouders die willen weten wie er bij hun kind is en wie veel tijd doorbrengt met het kind. Als u een gesprek heeft gehad met een van onze gastouders en u heeft er toch niet een goed gevoel bij of u wilt toch nog kijken bij een andere gastouderopvang, dan is dat geen enkel probleem bij Snoesje, want wij hebben altijd meerdere opvangplekken voor u en dat is een groot voordeel ten opzichte van de reguliere opvang waar mensen vaak lang op de wachtlijst worden gezet. U kunt met iedere ouder die bij snoesje werkt kennis maken en een weloverwogen keuze maken. Het gaat ten slotte om de opvang van uw kind en uw kind moet altijd in goede handen zijn. Als u wilt kiezen voor een gastouderopvang van Snoesje dan is het eerste wat wij altijd zullen organiseren een intake gesprek. Bij dit gesprek zal ook altijd een bemiddelaar aanwezig zijn die het gesprek bijwoont en eventueel commentaar geeft of zaken toelicht. In dit intake gesprek zullen wij u vertellen over onze werkwijze en onze filosofie. Een aantal voordelen van gastouderopvang bij Snoesje hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet. Lees ze even goed door en neem eventueel contact met ons op. Dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor het intake gesprek. U kunt zich ook al direct online inschrijven bij Snoesje:

  • de keuze zelf maken
  • geen wachttijden
  • goede prijzen
  • aandacht centraal
  • opvang tijdens vakantie

Gastouderopvang: onze filosofie

Bij snoesje geloven wij in aandacht voor het kind. Persoonlijke aandacht voor uw kind zien wij als noodzakelijk onderdeel van de gastouderopvang. In de reguliere opvang merken we vaak dat er veel kinderen op een plek worden ondergebracht. Daarom hebben wij er bij snoesje voor gekozen om nooit meer dan vijf kinderen op een plek te plaatsen zodat we de persoonlijke aandacht voor het kind kunnen waarborgen. Dat is iets wat wij heel erg belangrijk vinden en waar wij voor gaan. Natuurlijk vinden wij het ook belangrijk om aandacht te kunnen geven aan de persoonlijke behoefte van ieder kind en als uw kind speciale behoefte heeft dan is daar bij de gastouderopvang van Snoesje alle ruimte voor. Kijk daarom naar de mogelijkheden. Communiceren over de wensen en behoeften van kinderen en ouders maakt dat iedereen altijd weet waar hij aan toe is en dat zorgt ervoor dat iedereen tevreden blijft. Omdat wij vele ouders in ons bestand hebben bieden wij een zeer hoge flexibiliteit in de opvang. Ook tijdens vakanties is het voor ons dan ook makkelijk om gastouderopvang te regelen voor u. Bij snoesje houden ons aan de eisen van de wet kindopvang en zijn wij zeer betrouwbaar. U kunt dus met groot vertrouwen kiezen voor onze gastouderopvang. Mensen die hun kinderen op een bepaald moment naar de opvang sturen, vinden dat best wel even heftig op het begin. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want u kind aan iemand afstaan, al is het maar voor een dag, dat kan best wel moeilijk zijn soms.

Kinderen snel een plek

Het is prettig dat wanneer het moment is gekomen dat uw kind naar de opvang moet, dat u ook zeker weet dat het goed geregeld is en dat u een goede plek kunt vinden. De laatste jaren was er veel te doen rondom opvang van kinderen. De kosten voor het onderbrengen van kinderen liepen behoorlijk op en dat vonden mensen niet zo fijn. Daarom zijn veel ouders opgestaan met het idee om zelf een opvang te starten om dit probleem op de vangen en er voor te zorgen dat alle kinderen een geschikte plek hebben en goed kunnen worden opgevangen. Natuurlijk moeten alle gastouders aan bepaalde eisen voldoen. Zo moeten zij over bepaalde diploma’s beschikken en moeten zij een cursus EHBO hebben gevolgd speciaal gericht op kinderen. De eisen die wij stellen aan gastouderopvang zijn zeer scherp en dat doen wij met een reden. U kind mag enkel en alleen in een opvang worden geplaatst waar alles is gedaan om het zo goed en veilig mogelijk te maken voor het kind. Als u zelf nadenkt over het starten van een opvang, dan kunnen wij u in dit proces begeleiden. Of u nu op zoek bent naar opvang van uw kind of wilt beginnen met een opvang, u kunt voor beide zaken op ieder moment contact met ons opnemen en dan zullen wij de mogelijkheden direct bespreken met u.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.