Nieuws

Gipsplaten

zondag, 11-1-2015  

Op bouwbestel.nl moet u echt eens een keer een kijkje nemen als u op zoek bent naar goedkope en tegelijkertijd erg degelijke gipsplaten. Gipsplaten zijn, hoe kan het ook anders, platen die gemaakt zijn van gips. Dit is een erg handbaar materiaal zodat iedereen er mee ut de voeten kan. Gipsplaten worden vaak gebruikt in de bouw maar ook door menigeen doe-het-zelver die zijn muren een mooi aanzicht wil verschaffen. Vaak worden gipsplaten voor de bakstenen muren geplaatst en er tegenaan vastgezet. Gipsplaten zijn namelijk veel egaler en daardoor eenvoudiger te verven of te behangen totdat het gewenste effect ontstaat. Als er geen sprake is van een belangrijke muur en dient die muur meer als afscheiding van verschillende kamers, dan volstaat een muur van gipsplaten in zijn geheel. Het enige nadeel is dat die muur dan wel wat dun is en dat zorgt er voor dat u last kunt krijgen van geluidsoverlast. Maar als het een afscheiding is binnen uw eigen huis, dan is dit een ideale en goedkope oplossing die u na een lange periode ook weer kunt verwijderen om van twee kamers een te maken. U leest het, gipsplaten komen overal voor en het staat als een paal boven water dat het een geweldige uitvinding is waar zelfs iemand met twee linkerhanden nog mee uit de voeten zal kunnen. Overigens zijn deze gipsplaten niet alleen als wanden en als afwerking van muren erg geschikt maar vindt u deze gipsplaten ook vaak aan het plafond. Zo kunt u vrijwel alle denkbare plekken afwerken met behulp van deze platen. Doordat ze erg goedkoop zijn kunt u flink inslaan en houdt u ook nog eens veel geld over aan alle bouwartikelen die u vast en zeker wel kunt gebruiken tijdens de geplande verbouwing. Klinkt u dat niet als muziek in uw oren? Dat dachten wij wel, neem dus snel een kijkje op de site en bekijk ook onze andere producten.

Wij verkopen gipsplaten in alle soorten en maten

Hebben we u al een beetje lekker weten te maken voor onze gipsplaten? We hopen het maar want we weten dat wanneer u met ons in zee gaat, u hier absoluut geen spijt van zult krijgen. Dat klinkt wellicht wat arrogant maar we zijn nu eenmaal een gerenommeerd en daardoor zelfverzekerd bedrijf en dat is dan ook een van de redenen dat we dit uit de grond van ons hart kunnen stellen. Niet voor niets zijn velen u al voorgegaan, dat neemt echter niet weg dat wij op onze lauweren zijn gaan rusten. We willen dan ook interactief bezig blijven met u zodat we weten wat we aan onze klanten hebben en wat ze van ons verwachten en zodat we u echter steeds weer kunnen verbazen door bijvoorbeeld ons bestelbeleid te versimpelen, door leuke kortingen op de site te zetten en uiteraard door ons assortiment en masse toe te laten nemen zodat het ook voor u een leuke onderneming blijft om in de toekomst bijvoorbeeld gipsplaten bij ons te komen bestellen. Nu hoeft u natuurlijk helemaal geen gipsplaten bij ons te komen bestellen maar wellicht wilt u wel iets heel anders in huis halen op het gebied van bouwstoffen en materialen. Dan treft het, want zoals nu al wel duidelijk is geworden uit deze tekst hebben we een erg fors en altijd groeiend assortiment. Waar u zoal aan moet denken naast de gipsplaten? Kijkt u maar eens naar het onderstaande lijstje, dit lijstje is overigens verre van compleet maar nu hebt u alvast enig idee:

 • ELEKTRA
 • LADDERS & STEIGERS
 • RAAMDECORATIE
 • FUNDERING
 • PLAATMATERIAAL
 • IJZERWAREN
 • BOUWMATERIALEN
 • HOUT
 • GIPSPLATEN
 • YTONG
 • ISOLATIE
 • TEGELS
 • DAKPANNEN
 • GEREEDSCHAP

Meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op

Zoals wel blijkt uit het lijstje hebben we een hele hoop artikelen standaard voor u op voorraad. Wij zijn dan ook van geen kleintje vervaard en doen zowel zaken met grote bedrijven als met zzp’ers en particulieren zoals hobbyisten en doe-het-zelvers. U geeft het maar aan wat u wilt en dan halen wij het voor u in huis, snijden het bij als dat nodig is en leveren het zo spoedig mogelijk af tot aan uw voordeur. Dat hoort nu eenmaal allemaal bij onze service en daar gaan wij prat op. Of het nu gaat om gipsplaten of om diverse soorten hout, wij doen niets lievers dan het voor u op maat maken. Daar hebben we een heel machinepark voor en onze medewerkers zijn hier dan ook tot in de puntjes in geschoold. Geef de maten dan ook door tijdens het maken van uw bestelling en dan gaat het vast en zeker helemaal goed komen met uw gipsplaten. Hebt u nog verdere vragen bijvoorbeeld over de kwaliteit van de gipsplaten, over ons bedrijf of over de levertijden? Blijf dan niet zitten met deze vragen maar kom in actie en pak even de telefoon op. Dit is een kleine moeite en onze vriendelijke klantenservice staat bij wijze van spreke dag en nacht voor u klaar om u te woord te staan. Mailen kan natuurlijk ook en dat is iets dat u daadwerkelijk dag en nacht kunt doen want daar hebt u immers altijd de beschikking over. Wij lezen dit dan de volgende dag en zullen dan direct uw e-mail over bijvoorbeeld de gipsplaten beantwoorden zodat het echte werk kan beginnen: het maken van een online bestelling. We hopen dan ook spoedig van u te horen en kijken al uit naar een vruchtbare samenwerking.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.