Dieren en Toebehoren

Goed KVV voer voor hond of kat bestel je online

vrijdag, 19-1-2018  

Als je op zoek bent naar goed voer voor je hond of kat, dan kun je kiezen voor KVV voer. Nu vraag je je misschien af wat KVV voer is, want de kans is groot dat je dit voer niet bent tegengekomen in de supermarkt of dierenwinkel. KVV staat voor kant-en-klaar vers vlees. Het KVV voer wordt ingevroren, zodat het altijd vers op de plaats van bestemming arriveert. Het is dus geen blikvoer zoals je dat in de supermarkt tegenkomt. Je wilt zelf liever ook niet elke dag voer uit blik eten en in principe is dat bij honden en katten niet anders. Het is niet zo dat de hond of kat zelf bewust een afkeer krijgt van blikvoer, maar het organisme van het dier zal er wel op reageren. Dieren die ook KVV voedsel consumeren zijn vaak gezonder. Je ziet dit bijvoorbeeld door de glanzende vacht en de sterke tanden van honden en katten. Daarnaast kun je vaak ook zien aan het dier dat het lekkerder in zijn of haar vel zit. Het dier is actiever en levenslustiger. Dat merk je ook bij jezelf als je overstapt op een gezonder dieet. Dat is ook niet zo gek wanneer een dier gebruik gaat maken van KVV voer, want alle vormen van KVV voer worden met zorg samengesteld, zodat alle nodige voedingstoffen ook daadwerkelijk in het voer terugkomen. Jij hoeft je verder geen zorgen te maken want het voer is kant-en-klaar, dus je kunt het voer gewoon in de bak doen van je hond of kat en je hebt verder nergens omkijken meer naar. Wat dat betreft is het qua comfort niet anders dan wanneer je blikvoer zou kopen. Je hoeft ook niet alleen maar KVV voer te kopen, maar het is zeker verstandig om het in het dieet van je hond of kat te integreren. Maar zoals gezegd kom je dit verse diepvries voer niet in de supermarkt of in de plaatselijke dierenwinkel tegen. De vraag is dan ook waar je KVV voer kunt kopen en hoever je hiervoor moet reizen. Wat dat betreft is er goed nieuws, want KVV voer kun je online bestellen. Dat betekent dat je helemaal nergens naar toe hoeft te reizen en dat je al het voer eenvoudig vanuit je eigen woning of waar dan ook kunt bestellen. Hieronder lees je meer over de locatie en de wijze van bestellen.

KVV voer en ander dierenvoer bestel je online via animalfoodexpress.nl

Mocht je op zoek zijn naar dierenvoer en wil je inderdaad voor een verse optie gaan die ook nog eens kant-en-klaar is, dan kun je terecht op animalfoodexpress.nl. Hier kun je allerlei verschillende soorten dierenvoer kopen voor zowel honden als katten. Alles wordt vers en bevroren naar je adres verzonden, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Alleen tijdens een hittegolf wordt geadviseerd om even te wachten met bestellen, maar dat zijn uiteraard uitzonderingen. Zo vaak stijgt de temperatuur niet al te vaak boven de 30 graden Celsius in Nederland. Je kunt in ieder geval bij animalfoodexpress.nl terecht voor verschillende soorten voer zoals:

  • KB Complete
  • KB mix (rund/kip)
  • KB mix (konijn)
  • KB Mix (fazant 1kg)

Kijk voor meer informatie over alle verschillende opties op animalfoodexpress.nl.

Bestel alles wat je nodig hebt via de verzenddoos

Bestellen werkt net als bij andere webwinkels. Je kijkt eerst op de website wat het aanbod is. Vervolgens maak je een keuze die past bij jouw wensen of de wensen van je huisdier. Het artikel van je keuze voeg je toe aan de verzenddoos en daarna kun je de bestelling meteen afronden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.