Nieuws

Grondwerken Rosmalen: nuttige informatie

zaterdag, 30-5-2015  

Bent u een tijdje geleden verhuisd en is uw huis inmiddels helemaal tip top in orde? Wilt u nu beginnen aan de tuin en bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner die u kan helpen met grondwerken? Rosmalen is uw woonplaats? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over onze diensten op het gebied van grondwerken. Rosmalen is de plek waar u ons kunt vinden, dus als u hier woont, dan komt dat natuurlijk mooi uit. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd en kunnen u daarom uitstekend van dienst zijn met bijvoorbeeld het aanleggen van een terras. Ook een oprit kunnen wij met grote zorgvuldigheid verzorgen. Ons is werkelijk niets te gek en wij deinzen nergens voor terug. Wij hebben veel ervaring met grondwerken. Rosmalen is onze vestigingsplaats en de meeste klanten wonen hier dan ook. Maar ook mensen uit de verre omtrek komen bij ons langs als zij een klus geklaard hebben. En dat zegt natuurlijk genoeg. Maar terug naar uw project. U wilt een mooi terrasje aangelegd krijgen. Wij doen hier beslist niet moeilijk over en staan te trappelen om dit aan te pakken. Wij bewijzen dan ook dat u voor grondwerken Rosmalen niet over hoeft te slaan. U hoeft dus voor professionele en particuliere grondwerken Rosmalen helemaal niet te verlaten. Dat staat als een paal boven water. Veel mensen oriënteren zich al gauw op Den Bosch, om daar te zoeken naar grotere bedrijven voor een dergelijke klus. Maar dit is helemaal nergens voor nodig, omdat u het beste terecht kunt bij Hurkens Grondwerken. Rosmalen is de plaats waar u ons bedrijf vindt. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dit alleen al zorgt ervoor dat u geen enkele reden meer heeft om niet voor ons te kiezen. Wij hopen u dan ook binnenkort te morgen begroeten als een nieuwe klant voor speciale grondwerken, Rosmalen als bestemming hebbend. Wij horen graag van u!

Op zoek naar een firma voor grondwerken? Rosmalen heeft ‘t

Het staat vast dat u voor specialistische grondwerken Rosmalen prima uit kunt kiezen. Het is nergens voor nodig om uit te wijken naar andere plaatsen, omdat u bij Hurkens Bestratingen aan het juiste adres bent. Wij hebben al vele klanten uit de wijde omtrek geholpen met het aanleggen van een oprit of met het bestraten van een oprijlaan. Wij denken altijd met u mee en kijken naar de mogelijkheden. Wij klaren elke klus in een handomdraai en bij ons werken alleen maar gespecialiseerde medewerkers, die weten hoe de vork precies in de steel zit op het gebied van grondwerken. Rosmalen hebben wij uitgekozen als plek om ons te vestigen en hier kunt u ons dan ook vinden. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u eerst toch graag even van de hoed en de rand willen weten, voordat u een definitief besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Wilt u er eerst het fijne van weten, voordat u een knoop doorhakt? Wij kunnen ons dit als geen ander voorstellen. Het is natuurlijk ook niet niks om te kiezen voor grondwerken, Rosmalen als woonplaats hebbend. Wij snappen dan ook goed dat u hier eerst even goed over na wilt denken. Schroom daarom niet en neem vandaag nog contact op met Hurkend Bestratingen en Grondwerken. Rosmalen is de plek waar u onze firma vinden kunt. Wij hebben vestigingen aan de Irenestraat en aan de Friezenstraat. Uiteraard kunt u ons ook gewoon even bellen of een mailtje sturen. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren

Als particulier kunt u voor ons kiezen als u graag een helpende hand wilt bij sierbestrating op uw erf. Bedrijven hebben aan Hurkens een zeer betrouwbare partner als zij een firma zoeken voor wegenbouw en andere grootschalige klussen. Wij hebben in beide sectoren zeer veel ervaring met grondwerken. Rosmalen is de plaats waar u een nieuwe weg aan wilt laten leggen? Of waar u een riool wilt laten vervangen? Aarzel dan niet en breng even een bezoekje aan hurkensbestratingen.nl om alvast wat meer te lezen over onze mogelijkheden voor grondwerken. Rosmalen is onze vestigingsplaats, dus wij zijn altijd in de buurt. En dat scheelt! Als er dan iets aan de hand is, kunnen wij gemakkelijk even langskomen. Als u voor grondwerken Rosmalen uitkiest, dan kunt u niet meer om ons heen. Wij sommen onze sterke punten graag even voor u op, om het u gemakkelijker te maken om een keuze te maken. Bij ons vindt u:

  • een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • lage en concurrerende tarieven, zodat u niet te veel hoeft te betalen
  • vele specialisaties, zoals wegenbouw, sierbestrating, rioolvervanging en nog veel meer
  • alle kennis en kunde over grondwerken

Rosmalen kent wellicht ook nog andere aanbieders, maar alleen bij ons maakt u gebruik van de vele voordelen, in combinatie met zachte prijsjes. Aarzel daarom niet langer, maar surf vandaag nog naar hurkensbestratingen.nl om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij gaan sowieso graag binnenkort voor u aan de slag. Dat is een feit!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.