Nieuws

Groothandel in bestratingen

zaterdag, 22-4-2017  

Zoekt u een bedrijf waar u een grote partij bestratingen kunt afnemen? Werkt u in de regio Twente of in Overijssel, Drenthe of Gelderland? Dan kunnen wij van twenteklinker.nl enorme partijen bestratingen aanbieden. Van stoeptegels tot aan klinkers in diverse formaten, patronen en kleuren, wij hebben het in principe allemaal. Maar omdat onze tegels meestal afkomstig zijn uit oude straten, betekent dit dat we meestal eenmalige partijen met bestratingen aanleveren. We zijn namelijk een duurzaam bedrijf en willen u voornamelijk tweedehandse partijen bestratingen aanbieden. Straten die worden opgebroken om bijvoorbeeld plaats te maken voor geasfalteerde wegen worden door ons leeggehaald. De stenen die prima te gebruiken zijn om er een nieuwe weg mee aan te leggen vindt u dan overzichtelijk weergegeven op onze website. Dat betekent aldus dat uitverkoop van een bepaalt product een reële optie is. Daarom raden we het u aan om niet te lang te wachten met het maken van een bestelling. Hoe dat precies werkt leggen we u graag even uit in deze tekst. Neem in ieder geval eens een kijkje tussen het huidige assortiment en vergeet niet om onze website te bookmarken. U kunt tevens bij ons in Tubbergen langskomen om de huidige partijen bestratingen te bekijken. U hoeft niet eens een afspraak te maken. Dus mocht u eens in de buurt zijn dan hopen we u te zien. Onze openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 16:30 uur.

We bieden vele partijen bestratingen aan

U wilt natuurlijk als aannemer van een bouwbedrijf kunnen beschikken over een flinke hoeveelheid tegels. Voor alle bestratingen die u hebt gepland is het belangrijk dat u dus snel kunt bijbestellen. U weet immers maar nooit welke projecten u krijgt toegeworpen. U wilt kunnen bouwen op een vaste partner die u geregeld een partij met bestratingen kan brengen als u daar om vraagt. En ook al bieden we diverse tweedehandse partijen bestratingen aan, we hebben natuurlijk ook nieuwe producten in ons assortiment. Dergelijke tegels kunt u het gehele jaar door in groten getale bestellen. Het gaat om andere de volgende type bestratingen:

  • Oude waaltjes,
  • Granulaten,
  • Keerwanden en betonblokken, handig voor onder een speelveld of voor een landbouwbedrijf,
  • Maar ook gebruikte tegels.

Hebt u een keuze kunnen maken maar kijkt u graag nog even de kat uit de boom? Dan is daar niets mis mee. Geef uw vragen aan ons door zodat we u een offerte kunnen sturen. Het is geheel aan u om hier al dan niet akkoord mee te gaan. Pas dan gaan we over tot levering en zijn er uiteraard kosten aan verbonden.

Zowel tweedehandse als nieuwe bestratingsmogelijkheden

Als u een keuze hebt gemaakt op het gebied van de bestratingen dan vult u uw adres- en contactgegevens. U kunt van te voren betalen via een digitale betaalservice of per credit card, maar u mag ook achteraf betalen. Dan krijgt u van ons een bevestiging in uw mailbox en laten we het u weten als de bestellingen uw kant op komen. Of u nu een ouderwetse weg met klinkers in bijvoorbeeld een woonwijk wilt aanleggen, of een kleine partij met stoeptegels voor in uw achtertuin wilt kopen, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. We zijn een groothandel dus we leveren in principe enkel aan bedrijven. Houdt u daar wel rekening mee? Maak dan vandaag nog uw bestelling en profiteer van onze vaste scherpe prijzen. En als ze naar uw smaak nog niet scherp genoeg zijn, dan moet u eventjes tussen onze diverse aanbiedingen kijken waar u fantastische kortingen tegenkomt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.