Woning en Tuin

Het afsluiten van een hypotheek in Tilburg

donderdag, 18-1-2018  

Een hypotheek in Tilburg afsluiten is vaak niet binnen een dag beslist. Het waarschijnlijk één van de belangrijkste keuzes van uw leven, want u zit er vaak aardig wat jaren aan vast. Het is dan ook de bedoeling dat hier goed over na gedacht wordt en er meerdere dingen overwogen moeten worden. Maar voordat u een hypotheek in Tilburg kunt afsluiten moet u natuurlijk eerst een huis vinden. Uw droomhuis in dit geval. Natuurlijk zullen er meerdere factoren meespelen om tot deze conclusie te komen. Uw wensen en behoeften komen in dit geval tegenover uw financiële mogelijkheden en rechten te staan. Dit zit vaak wat ingewikkelder dan u denkt, omdat er vaak veel opties zijn. Bij De Hypotheek Shop helpen wij u graag met uw keuzes en geven wij graag advies voor het kiezen van uw persoonlijke én beste hypotheek van Tilburg.

Een hypotheek in Tilburg vergelijken

De hypotheek Shop weet als geen ander hoe lastig het is om tussen alle aanbieders de juiste bij u te zoeken. Eén van de factoren die het kiezen van een hypotheek in Tilburg zo lastig maakt zijn de talloze mogelijkheden. Zo zijn er verschillende banken waar u uit kunt kiezen, maar u moet ook rekening houden met bijvoorbeeld de rente die zij aanbieden. Tijdens een gesprek met De Hypotheek Shop komen onder andere deze onderwerpen ter sprake. Wij werken namelijk alleen maar met specialisten die weten wat er speelt, hoe de markt in elkaar zit en wat de voordelen hiervan zijn. Hierdoor kunnen wij alle mogelijke hypotheken in Tilburg vergelijken en de beste bij u zoeken.

De vijf belangrijkste stappen

Natuurlijk snappen wij dat u misschien eerst zelf wilt oriënteren naar de verschillende mogelijkheden, voordat u hypotheekadvies vraagt. Wij hebben Koen (32) gevraagd om zijn ervaring te delen met bijbehorend stappenplan bij het vinden van het huis en zijn beste hypotheek. Koen is net getrouwd en wilt graag samen met zijn vrouw een huis kopen. Dit zijn de vijf stappen die Koen samen met zijn vrouw heeft doorlopen en uiteindelijk hebben geleid tot hun beslissing:

  1. Het vinden van ons droomhuis

“Mijn vrouw en ik besloten onze lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. We besloten om een huis te gaan kopen, nadat we een aantal jaar in een huurhuis hadden gewoond. Na een lange zoektocht hadden we ons huis gevonden die ons het beste gevoel gaf. Maar nu kwam het moeilijkste onderdeel: het vinden van de juiste hypotheek in Tilburg voor dit huis en natuurlijk ook voor ons.”

  1. Financiën overzichtelijk maken

“Een belangrijk onderdeel voor het krijgen van de juiste hypotheek in Tilburg zijn de financiële middelen. Vanaf hier hebben wij De Hypotheek Shop om hulp gevraagd. Samen hebben we alle punten en omstandigheden op een rijtje gezet zodat het duidelijk was wat voor ons de mogelijkheden waren.”

  1. Wensen en behoeften in kaart brengen

“Nadat het overzichtelijk was geworden wat voor ons mogelijk was, hebben we gekeken naar onze wensen en behoeften met betrekking tot een hypotheek in Tilburg. Ook dit hebben we weer besproken, zodat zij ons het meest onafhankelijke en persoonlijke advies konden geven.”

  1. Vergelijken

“Uiteindelijk hebben we alle opties met elkaar vergeleken en gekeken wat het beste bij mij en mijn vrouw paste. Doordat we veel met de specialisten hebben besproken, heeft dit ons erg goed geholpen.”

  1. Kiezen

“Tot slot hebben we door alle hulp en nieuwe inzichten de beste hypotheek in Tilburg voor ons kunnen vinden en hebben wij hierdoor onze wens, inclusief droomhuis, in vervulling kunnen laten gaan.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.