Nieuws

Hulp van een makelaardij in Woudenberg

woensdag, 8-6-2016  

eerenbeemtmakelaardij - makelaardij woudenbergEnkele jaren geleden hebben mijn man en ik ons kasteel in de Belgische Ardennen te koop gezet. Jaren daarvoor hebben we het als bouwval gekocht en op laten knappen. Zelf hebben we meegeholpen aan deze verbouwing en uiteindelijk was dit zo ontzettend veel werk geweest dat we besloten hebben om er niet mee door te gaan. Op internet zocht ik naar een makelaar die ons kon helpen om dit kasteel, waar nog best veel aan moest gebeuren, goed te verkopen. Via de website eerenbeemtmakelaardij.nl kwamen we terecht bij deze makelaardij in Woudenberg. Als kind was ik daar opgegroeid maar daarna was ik vertrokken naar het buitenland. Toen ik mijn man leerde kennen woonde ik in Frankrijk. Ik was verzot op kastelen en besloot met hem het kasteel in de Belgische Ardennen aan te schaffen. Toen wij hier later weer vanaf wilden, hebben we hulp ingeschakeld van deze makelaardij uit Woudenberg. Deze makelaardij in Woudenberg is klein en erg klantvriendelijk. Daarnaast zijn zij zeer geschikt om een kasteel zoals die van mij te verkopen door hun vele ervaringen hiermee in Frankrijk. De neef van een vriendin van me werkt bij Eerenbeemt Makelaardij, een makelaardij in Woudenberg. Zij wist van mijn probleem af en adviseerde mij contact op te nemen met die makelaardij in Woudenberg. Op de website van eerenbeemtmakelaardij.nl zijn de diensten overzichtelijk ingedeeld zodat je direct kunt zien van welke diensten je eventueel gebruikt kunt te maken. Onder het kopje ‘uw makelaar’ kunt u zelf kiezen voor welke regio u de makelaar wilt. Voorbeelden zijn:

  • Makelaar Amersfoort
  • Makelaar Leusden
  • Makelaar Maarsbergen
  • Makelaar Leersum

Het is heel handig dat dit allemaal vermeld staat op de website van deze makelaardij uit Woudenberg. Het is vaak moeilijk in te schatten hoeveel er bij het aankopen of verkopen van een huis komt kijken. Omdat deze makelaardij in Woudenberg niet heel groot is, wordt er altijd tijd vrijgemaakt voor een persoonlijk gesprek en advies op maat.

Door de makelaardij uit Woudenberg een nieuwe stap maken

Zoals ik eerder wilde benadrukken heeft de eerder genoemde makelaardij uit Woudenberg ons erg geholpen bij de verkoop van ons kasteel in de Belgische Ardennen. Het was een prachtig kasteel uit de 17e eeuw met een enorm landgoed. Je voelde je daar echt als een prinses uit de 17e eeuw. We hebben het kasteel gekocht op de terugweg van onze vakantie, iets wat ik eigenlijk niemand zou aanraden. Je bent namelijk nog helemaal in de vakantiestemming en alles is even mooi. Daar komt bij dat het lekker weer is en iedereen is vrolijk en de enige zorgen zijn de zorgen om wat je die avond gaat eten. Het kleine dorpje in de buurt van het kasteel is heel sprookjesachtig, met waarschijnlijk de kleinste en oudste huizen van heel Europa. Het grote kasteel dat daar net buiten het dorpje ligt konden we kopen voor een bijzonder laag bedrag, eigenlijk een koopje dat je niet aan je voorbij kon laten gaan. Voor ditzelfde bedrag zou je ook een piepklein eenkamerappartementje in Amsterdam kunnen kopen. We wilden deze kans grijpen en omdat het financieel ook aantrekkelijk was, hebben we het toen gekocht. Later bleek het een bouwval te zijn, de fundering was niet goed, er moest een nieuw dak op en ga zo maar door. Geen enkele Belgische makelaar wilde ons helpen om dit kasteel weer te verkopen. Toen mijn vriendin vertelde van haar neef bij een makelaardij in Woudenberg, bracht mij dit op het idee een Nederlandse makelaar in te schakelen. Nadat ik even informeren bleek deze makelaardij in Woudenberg de beste makelaar die ons kon helpen bij de verkoop van het kasteel. Nog geen week heeft het kasteel te koop gestaan of er was al een eerste kijker bij het kasteel. Ik kon mijn oren niet geloven toen ik daarna hoorde dat deze kijkers direct een bod hadden gedaan, welke zeker driemaal hoger was dan het bedrag dat wij ervoor betaald hadden. Na een kleine verbouwing had ik het niet meer zien zitten en begon ook de relatie met mijn man op spanning te staan. Ons spaargeld raakte op en toen hebben we besloten dat de aankoop van het kasteel de slechtste keuze is geweest die we ooit hebben gedaan.

Een mooie toekomst

Doordat de makelaardij uit Woudenberg ons zo snel heeft kunnen helpen, zijn al onze problemen opeens voorbij. Omdat er veel geld werd betaald voor het kasteel werden onze kosten gedekt en hielden we er zelfs nog wat aan over. De spanning in de relatie verdween en we konden weer verder met de droom waarin we leefden. Zonder de hulp van de makelaardij uit Woudenberg waren we nu failliet en uit elkaar geweest. Ik weet eigenlijk niet hoe ik ze moet bedanken, terwijl zij slechts hun werk hebben gedaan. Ik denk dat dat echt vakmanschap is en dat geen enkele makelaardij hier ooit aan kan tippen. Al mijn vrienden raad ik tegenwoordig deze makelaardij in Woudenberg aan. Door het goede verloop van onze samenwerking ben ik geneigd binnenkort weer een grote aankoop te doen. Natuurlijk heb ik mijn les geleerd met het Belgische kasteel, maar als we dan weer door Frankrijk rijden dan begint het wel weer te kriebelen. Het lijkt me geweldig om een hotel te beginnen in een kasteel in Frankrijk. Het lijkt een droom die nog ver weg lijkt, maar misschien met een klein beetje hulp van deze makelaardij in Woudenberg zou deze droom toch werkelijkheid kunnen worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.