Nieuws

Ik kan weer opgelucht ademhalen dankzij snelle sleutelservice

vrijdag, 27-1-2017  

Het moet mij natuurlijk overkomen op het moment dat mijn man 2 weken in het buitenland zit. Juist dan sluit ik mezelf buiten. Ik sluit me wel vaker buiten, want ik ben wat je noemt een warhoofd. Dus vaak zijn mijn gedachten ergens anders op het moment dat ik de deur achter me dicht doe. Dus vaak is het ook een kwestie van geluk dat ik toch de sleutels in mijn zak heb. Ik heb mezelf nu aangeleerd om alleen het huis te verlaten als ik de sleutels in mijn hand heb. Ik doe de deur dan ook niet dicht zonder eerst mijn hand te controleren om te zien of er iets in zit. Dat is nu precies het probleem, want vorige week ging ik de deur uit en ik had mijn zonnebril in mijn hand. Dat was voldoende om mij gerust te stellen en dus deed ik de deur dicht en pas daarna realiseerde ik me dat de sleutels nog binnen lagen. Ze lagen nog op de tafel waar de zonnebril eerst ook lag. Maar waarschijnlijk heb ik van te voren naar buiten gekeken, gezien dat de zon scheen en de zonnebril gepakt. Dus voortaan moet ik niet alleen controleren of ik iets in mijn hand heb, maar ik moet ook nagaan of het inderdaad de sleutels zijn. Nu is het normaal niet zo erg als ik de sleutels binnen laat liggen, want ik kan gewoon een kopje koffie drinken bij de buurvrouw totdat mijn man thuiskomt. Maar in dit geval was hij dus twee weken in het buitenland waardoor ik geen toegang had tot zijn sleutel. Omdat mijn man en ik beide een sleutel hebben, is er geen noodzaak voor een reservesleutel. Tenzij hij in het buitenland zit natuurlijk. Ik kan best even wachten tot mijn man thuis komt, maar twee weken is een lange tijd om te wachten. Gelukkig is er de 5 star sleutelservice. Je kunt namelijk gebruik maken van deze sleutelservice als je ergens rondom Hilversum en/of Almere woont. Ik woon in Biddinghuizen, dus ik heb meteen gebeld met deze 5 star sleutelservice. Ze waren binnen 45 minuten ter plaatse en konden mij vrij snel toegang verschaffen tot de woning. Dit alles zonder de deur te beschadigen. Dus ik was blij dat ik weer binnen was. Het was wel gek om te bedenken dat ik al die tijd misschien 3 meter verwijderd was van de sleutel die netjes op de tafel was achtergebleven. Maar het is ook goed om te weten dat je het huis niet binnen kunt komen zonder sleutel.

De 5 star sleutelservice redt je snel uit benarde situaties

Het is natuurlijk erg vervelend als je je eigen huis niet binnen kunt komen. Je hebt zulke goede sloten om inbrekers buiten te houden, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je zelf niet meer naar binnen kunt. Voor een warhoofd zoals ik is het daarom erg fijn om te weten dat de 5 star sleutelservice altijd in de buurt is. Ik kan nog zulke goede maatregelen nemen om mezelf tegen mezelf te beschermen, maar zoals je hebt kunnen lezen heb ik me nog steeds buiten gesloten. Maar met de sleutelservice in de buurt is het in ieder geval nooit een groot drama.

De voordelen van 5 star sleutelservice

Omdat ze mij zo goed geholpen hebben wil ik graag ook andere mensen wijzen op de goede service van 5 star sleutelservice. Daarom heb ik hier enkele voordelen op een rijtje gezet:

  • Klantgericht
  • Uitstekende service
  • Ervaren specialist
  • 24-uurs service
  • Snel ter Plaatse
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.