Nieuws

Keukenboiler

zondag, 19-2-2017  

Als er één plek in huis is waar je eigenlijk niet echt zonder warm water kunt, dan is het natuurlijk wel de keuken. Afwassen, een sopje maken het is allemaal gemakkelijker met verwarmd water. Met een keukenboiler zorg je ervoor dat je altijd snel hierover kunt beschikken. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om ervoor te zorgen dat jij in huis over een warmwater aansluiting beschikt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een combiketel te hebben, die niet alleen voor je verwarming zorg draagt, maar die ook het warmwater op temperatuur brengt. Hoewel dit zeker niet verkeerd is, heeft een keukenboiler toch een voordeel. Doordat deze namelijk dichtbij de keukenkraan geplaatst wordt, vindt de wateropwarming veel dichterbij plaats. Dat betekent dat het niet eerst een heel traject door het huis hoeft af te leggen totdat het de kraan bereikt heeft. Je kunt daardoor sneller over verwarmd water beschikken en er is minder sprake van temperatuurverlies onderweg. Het gebruik van een keukenboiler is daardoor dus een stuk efficiënter en ook voordeliger in gebruik. Je hoeft niet eerst koud water weg te laten lopen tot het op temperatuur is en er is minder energie nodig voor de opwarming. Dat maakt dit een zeer aantrekkelijke keuze.

Keukenboiler verkrijgbaar in verschillende varianten

Het gebruik van een keukenboiler heeft dus diverse voordelen:

  • opwarmen van water gaat snel
  • er is geen temperatuurverlies onderweg
  • het is voordelig wat betreft energie- en waterverbruik

Maar er is nog een voordeel. De huidige generatie boilers werkt namelijk op stroom. Waar dit vroeger niet het geval was en ze op gas werkten, heb je nu dus de mogelijkheid om op een duurzame manier warmwater te krijgen. Heb jij zonnepanelen of neem je groene stroom af, dan is een elektrische keukenboiler dus zeker een duurzame keuze. Vaak denken mensen dat dit voor hen geen optie is, omdat een dergelijke boiler groot is en veel ruimte inneemt. En bovendien ook nog eens in het zicht hangt en daarmee het uiterlijk van de keuken aantast. Dit is echter allemaal niet meer het geval. De huidige generatie keukenboilers heeft een mooie vormgeving en kan bovendien uit het zicht geplaatst worden. Je kunt kiezen voor een close-in keukenboiler die je in een van je keukenkastjes inbouwt, of voor een close-up model, dat je bovenop een van de hangende keukenkastjes kunt plaatsen. Ze nemen dus absoluut weinig ruimte in en je hoeft er ook niet tegenaan te kijken, alhoewel de ontwerpen tegenwoordig ook zeker niet lelijk zijn.

Koop je boiler bij Boilergarant

Lijkt het jou eigenlijk ook wel wat om over een elektrische keukenboiler te beschikken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Boilergarant. Zij zijn een echte specialist op het gebied van boilers en voor keukens bieden zij verschillende varianten. Zo kun je kiezen uit verschillende maten, zoals zes liter, tien of vijftien. Afhankelijk van de grootte van jouw huishouden en jouw watergebruik kun je hierin een keus maken. Daarnaast kun je bij hen terecht voor zowel een close-in als een close-up model. Het maakt dus niet uit of jij je keukenboiler in wilt bouwen of bovenop de keukenkastjes wil plaatsen, je vindt bij Boilergarant altijd een model dat geschikt is voor jouw keuken en dat aansluit bij jouw wensen. Weet jij zelf niet zo goed wat voor jou nu de beste optie is? Overleg dan eerst eens even een keer met een van hun medewerkers. Zij adviseren jou graag over de mogelijkheden en over wat voor jouw situatie nu de beste keukenboiler is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.