Nieuws

Klantenservice OAD

vrijdag, 2-2-2018  

Heb jij zin om op vakantie te gaan? Dan staat de klantenservice van OAD voor jou klaar om jou te helpen met het maken van jouw boeking! Iedereen heeft af en toe gewoon echt even een break nodig, het is belangrijk om er eens even helemaal tussenuit te gaan en je helemaal te kunnen ontspannen. Dit doet iedereen natuurlijk op zijn eigen manier, de een ligt hiervoor het liefst op het strand terwijl de ander er juist de voorkeur aan geeft om heel fysiek bezig te zijn. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, de klantenservice van OAD kan er eigenlijk altijd wel een geschikte reis bij vinden. Je kunt bij hen terecht voor:

  • treinreizen
  • busreizen
  • autoreizen
  • vliegreizen
  • bootreizen

Het maakt dus niet uit op wat voor manier jij op reis wilt gaan, of je het liefst ver weg wilt met het vliegtuig of dat je het liefst gebruik maakt van je eigen auto als je op pad gaat, er is altijd wel een soort reis te vinden dat helemaal bij jouw wensen aansluit. Dat geldt niet alleen voor het soort reis dat je zoekt, maar ook voor de bestemming. De klantenservice van OAD kan reizen naar heel veel verschillende landen voor jou boeken. Ook wat dat betreft heb je bij hen dus echt genoeg te kiezen!

Klantenservice OAD na je boeking contacteren

Dat je via de klantenservice van OAD een boeking kunt plaatsen en dat je daarbij verschillende keuzes hebt, dat zal dus wel duidelijk zijn. Maar je kunt ook bij hen terecht voor advies, over wat voor jou nu een goede bestemming zou zijn. Soms heb je zelf niet zo’n goed idee van waar je nu eigenlijk naar toe wilt gaan en dan is het wel van als je van ervaringsdeskundigen kunt horen wat naar hun mening goed bij jou zou passen. Heb jij al bij hen geboekt, dan kun je daarna natuurlijk alsnog behoefte hebben aan contact met de klantenservice bij OAD. Bijvoorbeeld omdat je een verandering in je reis zou willen maken of omdat jullie besloten hebben dat jullie eigenlijk toch die extra excursies bij willen boeken die jullie eerst niet gekozen hadden. Dit is in overleg vaak allemaal mogelijk, pleeg dus gewoon even een telefoontje of stuur ze een bericht en kijk wat er nog te regelen valt. Ook kun je het beste meteen even telefonisch de klantenservice van OAD benaderen op het moment dat jij jullie reis moet annuleren. Als je zelf ziek wordt of er doet zich iets onverwachts voor in de familiekring, dan heb je niet echt de behoefte meer om naar het buitenland te gaan. De medewerkers kunnen dan de reis voor jou annuleren.

Contactgegevens opzoeken

Alle grote bedrijven beschikken in principe over een goede helpdesk en je hebt vaak ook verschillende mogelijkheden om deze te bereiken. Bij de klantenservice van OAD is dat niet anders. Wat echter ook bij heel veel bedrijven zo is, is dat het erg lastig is om de juiste contactgegevens te vinden. Soms moet je echt goed zoeken op de website voordat je de juiste gegevens gevonden hebt. Dit moet toch makkelijker kunnen? Dat kan het ook, door even te gaan naar de website De Klantenservice. Zij hebben onder meer van de klantenservice van OAD alle contactgegevens voor jou op een rijtje gezet, zodat jij snel kunt vinden op wat voor manier jij ze kunt contacteren. En dit hebben ze dus voor heel veel verschillende bedrijven gedaan. Of je nu dus van de klantenservice van OAD de juiste gegevens zoekt of van een ander bedrijf, je vindt het altijd bij De Klantenservice!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.