Nieuws

Laat uw huis opbloeien met Bloomingville

woensdag, 28-1-2015  

Uw huis is een plek waar u kunt bijkomen van alle drukte, herrie en stress van het dagelijks leven. Weg van het rumoer van alledag kunt u heerlijk op adem komen. Gooi uw stropdas af, of uw hoge hakken uit. Hang uw jas aan de kapstok, laat uw haren naar beneden hangen. Dit is de plek waar het strikte regime van comfort regeert. Trek een huispak aan, of een luchtige kimono. Sloffen of slippers aan uw voeten, een heerlijk heet kopje thee of koffie, een koud biertje of een geurig glaasje wijn. Om optimaal te relaxen is het echter niet voldoende om uzelf in een voor ontspanning geschikte staat te brengen. Uw omgeving speelt hier immers ook een grote rol in. En wat is er nu een betere omgeving om helemaal naar uw hand te zetten dan uw eigen woning? De makers van de woningaccessoires en meubels van het merk Bloomingville begrijpen dit als geen ander. De producten van Bloomingville stralen met hun oorspronkelijke, natuurlijke, Scandinavisch aandoende stijl met een vleugje brocante niets dan puurheid en kalmte uit. Waan u in het land van eindeloze naaldbossen, meren en fjorden, waar mensen zich binnen samenscholen bij het haardvuur en vluchten voor de kou. Strek uw benen heerlijk uit op de brede, comfortabele banken van Bloomingville en trek de prachtige, zachte bijpassende deken nog eens wat hoger op, terwijl u nog wat verder achterover leunt in de weelderige kussens, die ook perfect bij uw smaak passen. Is dat niet genieten? U kunt uw interieur aanvullen met nog andere artikelen in de unieke Bloomingville stijl, om het geheel helemaal af te maken. Wat dacht u van de strakke lampen, krukken en kasten die ze ook aanbieden? Puur maar niet kil, strak maar toch zacht. Met de artikelen van Bloomingville creëert u het ideale toevluchtsoord voor de hedendaagse mens. Een plek waar u helemaal uzelf kunt zijn en waar uw bezoek ook met groot plezier zal vertoeven. Verken het assortiment van Bloomingville door te klikken op deze link: http://www.livingandcompany.com/nl/merken/bloomingville/.

Bloomingville banken om heerlijk op te ontspannen

Als u de website kijkt, zult u zien dat de meubels van het Deense merk Bloomingville een wat minimalistisch karakter hebben. De kleuren zijn natuurlijk, de materialen van hoge maar ingetogen kwaliteit, en de vormen zonder tierelantijntjes. Toch zijn bijvoorbeeld de banken van Bloomingville artikelen waar menig liefhebber van alles wat mooi en bijzonder is van gaat watertanden. Die stoere stoffen, die strakke retro aandoende pootjes, die afgeronde hoeken, die eigenwijze knoopjes… Doordat de kleuren enigszins neutraal zijn, kunnen zulke banken van Bloomingville heel gemakkelijk onderdeel worden van uw huidige interieur, terwijl ze er toch een heel eigen stempel op zullen drukken. Natuurlijk zijn de meubels van Bloomingville ook uitermate geschikt om te voorzien van unieke persoonlijke details waarmee u uw eigen smaak en identiteit kunt onderstrepen. Denk aan een authentiek, zacht en warm natuurlijk product zoals een schapenvel, een prachtig vormgegeven, ambachtelijk geblazen vaas op een design tafeltje en natuurlijk enkele van uw favoriete boeken voor op de koffietafel. Een paar goed gekozen kussen maken het geheel helemaal af, als een kers op een heerlijke taart. Niets meer aan doen! Minder is meer in de wereld van Bloomingville. Maar behalve het oog wil het lichaam natuurlijk ook wat. Daar hebben de ontwerpers van deze geweldige meubels vanzelfsprekend ook uitvoerig over nagedacht. Probeer het zelf en laat u ervan overtuigen dat schoonheid en comfort uitstekend met elkaar te verenigen zin.

Thuiskomen was nog nooit zo aanlokkelijk

Bent u al aan het rondneuzen geweest op de bovengenoemde website en heeft u de smaak van Bloomingville te pakken gekregen? Overweegt u dan nu eens de voordelen van het online bestellen van deze unieke vruchten van vakmanschap en design. Deze liegen er niet om. Zonder dat u zelf om vervoer hoeft te denken, zult u de Bloomingville artikelen van uw keuzen binnen een luttele vijf tot negen werkdagen in uw eigen paleisje mogen verwelkomen. Betalen kan op eindeloos veel manieren, van iDeal tot betalen met allerhande verschillende credit cards. Snel, gemakkelijk en nog veilig ook! Bedraagt uw bestelling van Bloomingville artikelen meer dan vijftig euro? Dan krijgt u ze zelfs helemaal gratis en voor niets thuis bezorgd! Als het online bestellen van Bloomingville artikelen u een beetje huiverig maakt, troost u zich dan met de gedachte dat u altijd het recht heeft om ze binnen 30 dagen helemaal kosteloos te retourneren. De klantenservice zal bovendien al uw vragen beantwoorden. Mocht u onverhoopt toch klachten hebben over de kwaliteitsproducten van Bloomingville die u besteld heeft, dan zullen zij u natuurlijk ook met raad en daad terzijde staan. Dat is voor deze expert op het gebied van meubels en woonaccessoires niet meer dan normaal. Laat u uitnodigen in een wereld voor tijdloze elegantie, en kom erachter dat u zich nog steeds in uw eigen huis bevindt! Stelt u zich voor, dat thuiskomen voelt als op vakantie gaan. U waant zich in de kalmte, rust en ruimte van het Hoge Noorden. Het land van eindeloze bossen om aangenaam in te verdwalen. Van stille wateren en diepe gronden. Waar mensen nog tijd maken voor familie, waar het eten smaakt naar de natuur. Met de artikelen van Bloomingville haalt u een beetje van deze authentieke levensstijl in huis. Laat uw schouders even hangen, laat uw longen volstromen met lucht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.