Nieuws

Met muurstickers kinderkamer opleuken

dinsdag, 31-3-2015  

Bij mijnkinderkamer.nl kunt u terecht voor allemaal verschillende soorten muurstickers. Kinderkamer opleuken wordt zo een leuke bezigheid. Enkele voorbeelden van categorieën van muurstickers die daar verkocht worden zijn:

 • Nouvelles images
 • Room decor kids
 • Walls of the wild
 • Kek Amsterdam
 • Overig
 • Bomen, uilen en aapjes

Binnen deze categorieën zijn diverse opties om met muurstickers kinderkamer op te leuken. Zo kunt u bij kek Amsterdam bijvoorbeeld allemaal stickers van dieren uitkiezen. Zoals een konijn, egel of een eekhoorntje. In de categorie room decor kids zitten allemaal muurstickers in het thema van tekenfilmfiguren. Zo zijn er bijvoorbeeld stickers van Winnie de Pooh en Tinkebell. Deze muurstickers kinderkamer zijn zeer geschikt om een gezellige sfeer aan de kamer te geven. Bij de categorie walls of the wild zijn er voornamelijk wilde dieren te vinden. U kunt hierbij denken aan stickers van een luipaard of een tijger, maar ook wat minder wilde dieren zoals een kip of een lammetje kunt u hier vinden. Dan is er nog de categorie bomen, uiltje en aapjes, deze categorienaam zegt het zelf al, hier zitten muurstickers van bomen, uiltjes en aapjes. Daarnaast zitten er in de categorie nouvelles images muurstickers met bijvoorbeeld het alfabet of auto stickers, maar ook zijn er muurstickers met boerderij dieren of dinosaurussen. Dit is dus een erg diverse categorie waar alle nieuwe producten in komen. Als laatste is er nog de categorie overig, hierin worden alle muurstickers weergegeven die niet onder de andere categorieën vallen. Hier zijn bijvoorbeeld stickers van taartjes, egels en vissen.

Betekenis van kleuren voor wanneer u met muurstickers kinderkamer gaat versieren

Het behangen van een kamer is niet zomaar iets, vooral niet met muurstickers. Kinderkamer is al helemaal een belangrijker onderneming. U wilt natuurlijk een zo goed mogelijke sfeer ontwikkelen om de ontwikkeling van uw kind te bevorderen. Want iedere kleur die gebruikt kan worden voor muurstickers heeft een specifieke werking. We zullen nu kort uitleggen wat de verschillende kleuren betekenen waarmee u met muurstickers kinderkamer kan versieren.

 • Rood: dit is de kleur van leven, deze kleur kan kracht geven en kan opwekkend werken. Rood in uw kinderkamer kan er dus voor zorgen dat uw kind een sterk en opgewekte persoon wordt. Maar u moet wel oppassen dat er niet teveel rood in de stickers zit als u met muurstickers kinderkamer gaat versieren, dit kan te overweldigend zijn en daardoor juist voor meer onrust zorgen.
 • Roze: deze kleur wordt geassocieerd met liefde en romantiek. Op het eerste gezicht is het dus niet een kleur voor op een kinderkamer. Maar roze kan ook juist heel goed zijn want het geeft een gevoel van compassie en bescherming. Zo kan het kind zich meer geliefd en veilig voelen in een kamer met roze kleuren.
 • Oranje: deze kleur wordt meestal geassocieerd met vreugde en vernieuwing, ook bevordert het de creativiteit en stimuleert het een vrolijk humeur. Oranje kleuren in de kinderkamer kunnen er dus voor zorgen dat uw kind zich gestimuleerd voelt in zijn creativiteit en dat hij of zij vaak vrolijk is.
 • Geel: dit is de kleur van zonlicht en wordt daarom vaak geassocieerd met warmte en optimisme. Daarnaast wordt ook geloofd dat geel het intellect stimuleert. Geel kan dus een goede kleur zijn om met muurstickers kinderkamer te gaan behangen als u veel waarde hecht aan de intellectuele ontwikkeling van uw kind.
 • Groen: dit is natuurlijk de kleur van de natuur, omdat de natuur van een kalmerende werking heeft kan groen in een kinderkamer ook dit effect hebben. Groen in een kinderkamer kan voor een rustgevende kamer zorgen die in harmonie en evenwicht is.
 • Paars: dit is de kleur van de meditatie die u in een kamer kunt brengen met muurstickers. Kinderkamer kan hierdoor zelfbeschouwing en respect uitstralen. Uw kind kan met paarse kleuren in de kinderkamer gestimuleerd worden in zijn eigenwaarde, zijn intuïtie en zijn inzicht. Kortom, een paarse muursticker kan een wijs kind maken van uw zoontje of dochtertje.
 • Blauw: dit is de kleur van kalmte en rust. Blauw staat erom bekend dat het met de rust die het uitstraalt stress en pijn kan verzachten. Zo kunt u met muurstickers kinderkamer tot een rustige en stress verminderende omgeving maken. Uw kind kan dan op zijn eigen kamer tot rust komen en voelt zich hier daardoor ook op zijn plek.
 • Aquablauw: deze soort blauw heeft meer iets jeugdigs en expressiefs. Aquablauw muurstickers kunnen een opbeurend effect hebben en kunnen er ook voor zorgen dat uw kind wordt gestimuleerd in communiceren.

Muurstickers bestellen

Op de website van mijnkinderkamer is er dus een groot aanbod van muurstickers met allemaal verschillende kleuren. Met de verschillende kleuren kunt u kiezen wat voor soort sfeer u wil creëren in de kamer van uw kind. Als u graag met muurstickers kinderkamer wilt behangen of versieren dan bent u daar dus aan het juiste adres. In de webshop kunt u enorm veel soorten stickers vinden die u online kunt bestellen. Als u voor meer dan 80 euro bestelt dan krijgt u de artikelen zelfs gratis thuisbezorgd. Daarnaast heeft u de stickers snel in huis als u ze online bestelt en hoeft u het huis niet uit als u bezig bent met de muurstickers kinderkamer. Surf dus nu direct naar de website mijnkinderkamer.nl en bestel aldaar de mooiste muurstickers kinderkamer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.