Nieuws

Neem een makelaar in Zaltbommel in de arm

zaterdag, 18-2-2017  

Hebt u een makelaar in Zaltbommel nodig omdat u wilt verhuizen naar een andere stad? Wilt u niet langer aan de grenzen van de Randstad bivakkeren omdat u niet langer dagelijks wilt forenzen? Of trekt u liever weg naar het noorden of oosten van het land, weg uit de drukte? Om wat voor redenen u dan ook wilt verhuizen en daarom op zoek bent naar een makelaar in Zaltbommel, bij hofstedemakelaardij.nl bent u aan het juist adres. Deze vestiging werd geopend in 2002 en wordt gerund door 2 gerenommeerde makelaars. Op dit moment zijn er 6 vestigingen te vinden in het Rivierenland van deze makelaardij, dus u mag er wel vanuit gaan dat we dankzij deze enorme reikwijdte snel uw huis kunnen verkopen. Het is geheel aan u om te bepalen in hoeverre u de makelaar in Zaltbommel bewegingsvrijheid geeft. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een makelaar in Zaltbommel in te huren die het hele werk uit handen neemt. Dan kunt u in de tussentijd op zoek naar een nieuwe woning in Nederland. Maar als u liever zelf de rondleidingen door uw huis verzorgd en meedoet aan de onderhandelingen met de makelaars van geïnteresseerde kopers, dan is dat geen enkel probleem. We zijn een transparant bedrijf en willen elke cliënt tegemoetkomen.

Dankzij een makelaar in Zaltbommel krijgt u waar voor uw geld

Een probleem waar u tegenaan kunt lopen is het feit dat het beroep “makelaar” sinds 2001 een vrij beroep is geworden. Iedereen die een huis verkoopt, inclusief zijn of haar eigen huis, mag zich dan makelaar noemen, ook al is dat van tijdelijke duur. Maar u zoekt een gerenommeerde makelaar in Zaltbommel die gestudeerd heeft voor dit vak en weet wat u wil. Dit is misschien nog wel het beste argument om voor een makelaar in Zaltbommel van Hofstede te kiezen. We zijn namelijk aangesloten bij de NVM, de vereniging van makelaars. Deze gerenommeerde brancheorganisatie waarborgt de deskundigheid van de echte makelaar, waaronder deze makelaar in Zaltbommel. Niet alleen kan het zo zijn dat u uw eigen woning wilt verkopen en daarom een makelaar in Zaltbommel zoekt. Wellicht hebt u op onze website gekeken en hebt u tussen de meer dan 700 beschikbare koopwoningen in Rivierenland uw droomhuisje gevonden. Er kan altijd onderhandelt worden over de vraagprijs en we leiden u op afspraak graag een keertje rond door het huis van uw keuze. Maakt u daarom snel een afspraak met het kantoor. Ook voor een vrijblijvend adviesgesprek staan de koffie en de thee voor u klaar. Voordat u uw huis overigens kunt aanbieden is het verstandig om een taxatierapport op te stellen. U raadt het waarschijnlijk al, deze makelaar in Zaltbommel beschikt over de papieren om een professionele taxatie uit te voeren.

We helpen u in de gehele regio Rivierenland

Belangrijke bezigheden van Hofstede makelaardij zijn:

  • Het uitvoeren van een taxatie en het opstellen van een taxatierapport.
  • Als u vervolgens besluit om de woning via de makelaardij te verkopen dan zorgen we ervoor dat uw woning op onder andere Funda terechtkomt. We plaatsen tevens een advertentie op onze eigen website.
  • We onderhandelen met andere makelaars over het exacte eindbedrag,
  • En we kunnen u helpen met al het papierwerk en het vinden van een notaris om de huisoverdracht snel te laten plaatsvinden.

U vindt ons ook via de sociale media. Via Twitter en Facebook vindt u informatie over diverse huizen die onlangs opgenomen zijn in onze catalogus. En u kunt via YouTube ons bedrijfsfilmpje bekijken. Belt u vandaag nog met één van onze vestigingen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.