Woning en Tuin

Nieuwe fronten voor IKEA keuken bestellen

donderdag, 27-12-2018  

Nieuwe fronten voor IKEA keuken bestellenOngeveer 5 paar jaar geleden hebben mijn vriendin en ik een appartement in Amsterdam gekocht. We waren een paar jaar klaar met onze studie en hadden al een tijd lang een baan. We woonden daarvoor nog apart op kamers, maar zagen elkaar regelmatig. We vonden het nog erg gezellig om met onze vrienden op kamers te wonen en besloten om dit nog een tijdje te doen. In de tussentijd konden we veel geld sparen, zodat we daarna ons eigen appartement konden kopen. Een appartement kopen in Amsterdam is niet goedkoop, vooral als je in bepaalde buurten wilt wonen. We hadden ondertussen onze studieleningen afbetaald en allebei een groot bedrag op onze rekening staan. We konden een wat ouder appartement kopen, maar wilden dan nog een aantal dingen laten verbouwen. De keuken was bijvoorbeeld al erg oud en die wilden we graag vernieuwen. We hadden een aantal bedrijven bezocht en zagen dat een keuken kopen zelden goedkoop is. Wij dachten van te voren dat het niet zo duur zou zijn, maar met al het apparatuur en de extra’s werd het snel een groot bedrag. Uiteindelijk vonden we bij IKEA een goedkopere keuken die we allebei mooi vonden. De keuken zag er goed uit en we waren erg tevreden over de prijs. We hebben de keuken nu ongeveer 5 jaar en wilde graag nieuwe fronten voor de IKEA keuken kopen. De keuken zag er voor de rest nog goed uit, maar door nieuwe fronten voor de IKEA keuken te kopen, konden we het uiterlijk goedkoop veranderen. Een vriend van mij had ook nieuwe fronten bij zijn IKEA keuken geplaatst en deze keuken zag er weer als nieuw uit. Hij had gekozen voor eiken keukenfronten en dat gaf een erg luxe uitstraling, het is nu zelfs mooier dan daarvoor.    

Via New L.OAK nieuwe fronten voor onze IKEA keuken bestellen

Ik vroeg aan mijn vriend waar hij de nieuwe fronten voor zijn IKEA keuken gekocht had en hij vertelde over het bedrijf New L.OAK. Via WhatsApp stuurde hij de link http://www.eikenkeukenfronten.nl/massief-eiken-fronten/ van de website van dit bedrijf. We zagen dat dit bedrijf meubels op maat kan maken, maar dat je hier ook keukenfronten kan bestellen. Op de website zagen we een aantal mooie foto’s met voorbeelden en wij waren direct geïnteresseerd. We namen via de website contact op met dit bedrijf, om te vragen of ze ons ook konden helpen en wat de prijs is voor nieuwe fronten voor een IKEA keuken. De prijs hing van onze keuken en van onze wensen af. Via de website gaven we de maten van onze keuken door en onze wensen. Twee dagen later ontvingen wij een email met de kosten voor het vervangen van de fronten. Mijn vriendin en ik vonden dit allebei een goed bedrag voor een renovatie van de keuken. Het bedrag paste binnen ons budget en we besloten om via New L.OAK nieuwe fronten voor onze IKEA keuken te bestellen.

Blij met de nieuwe uitstraling van onze nieuwe keuken

Een paar weken later kregen we de nieuwe fronten voor onze IKEA keuken binnen. Online zochten we op hoe we de fronten konden vervangen en bevestigen, het was niet moeilijk. De keuken heeft een nieuwe uitstraling en ziet er erg mooi uit. Nieuwe fronten voor een IKEA keuken bestel je bij New L.OAK.

  • Met nieuwe fronten kan je de uitstraling van je keuken veranderen
  • Dit bedrijf kan ook meubels op maat maken
  • Wij vonden de kosten voor de fronten niet duur
  • Door de nieuwe fronten ziet onze keuken er erg luxe uit
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.