Nieuws

Oosterse lampen

vrijdag, 17-11-2017  

Wil jij dat verlichting meer is dan de lichtbron in jouw woning? Kies dan eens voor Oosterse lampen! Deze zorgen niet alleen ervoor dat je voldoende licht hebt om alles in huis te kunnen doen wat je moet doen, ze zien er ook gewoon heel erg mooi uit! Dat laatste punt wordt bij het uitzoeken van lichtbronnen nog wel eens vergeten, men heeft al snel de neiging om vooral naar praktisch nut en naar de prijs te kijken. En hoewel je deze zaken zeker niet uit hoeft te vlakken, is dit toch ook jammer. Want ook deze objecten maken immers deel uit van je interieur! Door te kiezen voor Oosterse lampen of andere bijzondere lampensoorten, geef je meteen een heel ander soort uitstraling aan jouw kamers. Niet iedereen zal van dit specifieke type lamp enthousiast worden, maar het is zeker de moeite waard om eens te kijken waar jij op dit vlak voor hebt gekozen in jouw woning. Draagt het iets bij aan het interieur of zwakt het het alleen maar af? Kies je voor Oosterse lampen, dan weet je zeker dat je echt een prachtige blikvanger in huis haalt!

Oosterse lampen in diverse varianten

Als jij denkt aan Oosterse lampen, waar denk je dan aan? De kans is groot dat je meteen heel kleurrijke exemplaren voor ogen hebt. Deze zijn uiteraard te krijgen, bijvoorbeeld doordat ze gemaakt zijn van een kleurrijk mozaïek. Maar dat is zeker niet de enige optie die er is. Er zijn ook modellen verkrijgbaar die in slechts één kleur uitgevoerd zijn, zoals wit, zwart of zilver. Deze hebben een wat rustigere uitstraling en vallen daardoor iets minder op in je woninginrichting. Tegelijkertijd is het zo dat ze daardoor ook bij meer soorten interieurs passen. Een ander kenmerk van Oosterse lampen is dat ze vaak opengewerkt zijn, het zogenaamde filigrain. Door de gaatjes in de lampenkap valt het licht in kleine straaltjes naar buiten en dat zorgt voor een zeer bijzonder effect. Veel mensen ervaren dit als erg sfeervol en kiezen daarom bewust hiervoor. Een ander misverstand dat bestaat, is dat Oosterse lampen enkel als hanglamp verkrijgbaar zijn. Dat is echter absoluut niet het geval, er zijn bijvoorbeeld ook plafonnières verkrijgbaar, net als vloerlampen, wandlampen en tafellampen. Het maakt dus eigenlijk niet veel uit wat voor soort model jij zoekt, het is eigenlijk altijd wel te krijgen.

Merel in Wonderland voor ruime keus

Kort samengevat moet je over Oosterse lampen dus weten dat:

  • ze zowel in diverse kleurcombinaties als in rustige effen kleuren verkrijgbaar zijn
  • er diverse types bestaan, zoals hanglamp, tafellamp en plafonnière
  • ze opengewerkt kunnen zijn (filigrain) of van mozaïek gemaakt kunnen zijn

Er is dus zeker een ruime keus op dit gebied en dat zie je zodra je naar de webshop van Merel in Wonderland gaat. Deze webwinkel blinkt uit op het gebied van Oosterse lampen, er is hier zoveel keus dat als je hier niet iets van je gading kunt vinden, dat je het waarschijnlijk nergens zult kunnen vinden. Merel in Wonderland helpt jou graag met het samenstellen van een bijzonder en kleurrijke woonomgeving en verlichting is zeker een van de manieren om hiermee aan de slag te gaan. Natuurlijk behelst interieur meer dan dit en daarom vind je hier ook diverse meubels, kussens, vloerkleden en andere woondecoratie artikelen. Wat je ook maar zoekt op het gebied van de Oosterse stijl, hier zul je het waarschijnlijk kunnen vinden. Voor de mooiste Oosterse lampen en andere prachtige woonartikelen moet je dus zeker een kijkje nemen bij de webshop van Merel in Wonderland!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.