Nieuws

Steigerhouten meubelen – een duurzame trend

dinsdag, 24-3-2015  

Natuurlijke kleuren en materialen zijn al enkele jaren een belangrijke trend op het gebied van meubelen, zowel voor binnen als voor buiten. Of het nu gaat om tafels, kasten, loungebanken of tv-meubelen, zulke materialen uit de natuur zijn nog steeds in. Dat geldt natuurlijk ook voor hout, hoewel sommige mensen hier misschien bezwaar tegen zouden kunnen hebben. Het is tegenwoordig vrij gangbaar om stil te staan bij het milieu en de gevolgen van ons handelen daarop. Ontbossing door massale houtkap is natuurlijk een van die ontwikkelingen. Gelukkig zijn er een paar knappe koppen geweest die een oplossing hebben gevonden voor dit probleem: steigerhouten meubelen. Dit zijn meubelen die wel gemaakt zijn van prachtig hout, maar waar geen nieuwe bomen voor geveld hebben hoeven worden. Zeker als er sprake is van eco steigerhouten meubelen kun je ervan uitgaan dat je kiest voor een milieuvriendelijke optie op het gebied van meubelen binnen en buitenshuis. Met steigerhouten meubelen heb je toch nog de natuurlijke look en feel van hout, maar zonder de nadelen voor de daadwerkelijke natuur. Steigerhouten meubelen zijn dus de ideale tussenoplossing voor natuurliefhebbers. Daarnaast zijn ze uiteraard ook nog eens mooi om naar te kijken en duurzaam in het gebruik. Ook dat zorgt ervoor dat je ze zelf niet snel zult willen vervangen. Van een natuurproduct kun je immers jaren genieten: het wordt alleen maar mooier naarmate de tijd verstrijkt, althans, dat vinden de meeste mensen. Steigerhouten meubelen zijn producten met karakter. Hoewel ze momenteel erg trendy zijn, hoef je voor steigerhouten meubelen lang niet altijd heel veel geld neer te tellen. Sterker nog, steigerhouten meubelen kunnen ook heel voordelig zijn. Moeilijk verkrijgbaar zijn ze ook niet, maar het maakt wel uit waar je ze bestelt. Als je echte eco steigerhouten meubelen wilt die door ervaren vakmensen gemaakt zijn, kun je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op een website als: http://www.ecosteigerhout.nl/. Dit is een webshop met steigerhouten meubelen in allerlei soorten en maten. Steigerhouten meubelen hier bestellen heeft veel voordelen, zoals op de website ook te lezen valt. Voor het gemak zetten we deze hieronder een voor een voor je op een rijtje.

Steigerhouten meubelen online bestellen – de voordelen op een rijtje

Zoals gezegd is zorg voor het milieu voor veel mensen een belangrijke drijfveer achter het aanschaffen van steigerhouten meubelen. Maar steigerhouten meubelen mogen natuurlijk ook gewoon mooi zijn en het liefst nog degelijk ook. Zo gaan ze nog langer mee, wat natuurlijk ook weer duurzaam is op het gebied van het milieu, maar eveneens wel zo vriendelijk voor uw portemonnee. Bij Eco Steigerhout kunt u steigerhouten meubelen bestellen die aan al deze eisen voldoen. Daarnaast heeft bestellen bij dit bedrijf nog vele andere voordelen. Enkele hiervan zetten we hieronder voor u op een rijtje.

  • Snelle levering
  • Geen bezorgkosten
  • Hoge kwaliteit
  • Goede service
  • Geen aanbetaling nodig

Bestelt u steigerhouten meubelen via bovenstaande website, dan kunt u ervan uitgaan dat ze snel geleverd zullen worden. Zijn de steigerhouten meubelen van uw keuze op voorraad, dan heeft u ze vaak al binnen een week in huis. Eco Steigerhout is ook gespecialiseerd in het op maat maken van steigerhouten meubelen. Gaat u voor deze optie, dan duurt de levering slechts iets langer: u heeft ze dan binnen twee weken thuis. Naast de snelle levering is de gratis bezorging natuurlijk een groot voordeel. Dat de steigerhouten meubelen bij u worden afgeleverd is natuurlijk erg gemakkelijk. U hoeft zelf niet na te denken over hoe u eventueel grote meubelen gaat vervoeren en bespaart uzelf weer brandstofkosten. Voor de snelle levering berekent dit bedrijf haar klanten helemaal niets aan bezorgkosten. Het is dus snel, voordelig en gemakkelijk om hier te bestellen. Doordat de steigerhouten meubelen door ervaren vakmensen in elkaar worden gezet, kunt u erop rekenen dat ze stevig in elkaar zitten. Bovendien wordt er alleen A-kwaliteit steigerhout gebruikt, waardoor ook het materiaal degelijk is. Ook de service mag er wezen bij deze producent van huisraad: u krijgt bijvoorbeeld maar liefst 3 jaar garantie op hun producten. Als u bestelt hoeft u bovendien geen aanbetaling te doen voordat de artikelen bij u op de stoep staan. U kunt ervoor kiezen pas te betalen voor de artikelen van uw keuze als deze bij u worden afgeleverd. Tot slot levert dit bedrijf ook allerhande kussen in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo kunt u in een moeite door alles kopen wat u nodig heeft voor uw meubelen.

Natuurlijk mooi

Steigerhouten meubelen zijn al een tijdje populair. Dat is natuurlijk niet voor niets: ze zijn gemaakt van prachtig natuurlijk en duurzaam materiaal. Met steigerhouten meubelen haalt u natuurlijk mooi vakwerk in huis, waar u nog vele jaren van kunt genieten. Doordat het zulk stevig materiaal is van een hoge kwaliteit zullen uw meubelen zeker tegen een stootje kunnen. Wel zo prettig als u kinderen of huisdieren heeft bijvoorbeeld. Hout kan soms bovendien zelfs aan karakter winnen als het al wat jaartjes meegaat. Wat extra barsten of ringen op een tafelblad kan een mooi verweerd effect geven dat past bij de natuurlijke trendy stijl in de woninginrichting. Kiest u voor meubelen voor buiten, dan zal deze standaard voorzien zijn van een laagje dat ze bestand maakt tegen alle weersomstandigheden. Ook hier staat duurzaamheid dus voorop. Surf dus snel eens naar bovenstaande website om te kijken naar het grote assortiment aan dat ze beschikbaar hebben. Ze kunnen op maat gemaakt worden, dus het past altijd bij uw huis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.