Nieuws

Stel zelf uw vouwgordijnen samen

zaterdag, 3-6-2017  

Zoekt u de ideale bescherming tegen zonlicht in uw woonkamer of slaapkamer? Wilt u gordijnen die bij de rest van uw interieur passen? Dan wilt u misschien wel uw eigen vouwgordijnen samenstellen. Bij ons kunt u dat digitaal doen en wel door eens een kijkje te nemen op blinddesign.nl. Vouwgordijnen zijn prachtig, daar kunnen we kort over zijn. In tegenstelling tot normale gordijnen trekt u vouwgordijnen op zoals u dat doet met luxaflex. Ze worden dus verticaal in plaats van horizontaal open- en dichtgetrokken. U kunt ze helemaal opentrekken maar ook op ieder gewenste hoogte vastklemmen. Zo kunt u de lichtinval in uw kamer erg eenvoudig regelen. Wilt u wel licht binnenkrijgen maar niet de brandende zon hoeven zien? Dankzij deze vouwgordijnen kunt u dat snel voor elkaar krijgen. En dat is natuurlijk in scherp contrast met de gordijnen die u horizontaal open en dicht kunt doen. De gordijnen worden automatisch opgevouwen als u ze optrekt en ze houden daardoor altijd de juiste vorm. U hoeft de vouwgordijnen ook niet uit te wassen hoewel dat na enkele jaren wel wordt aangeraden. Afijn, hopelijk hebben we u weten te interesseren in onze gordijnen en kijkt u snel eens op onze website.

Vouwgordijnen zijn elegant en passen moeiteloos bij elk design

U kunt deze gordijnen aldus naar uw eigen smaak samenstellen. Welke opties hebt u zoal?

  • De kleur van de vouwgordijnen zijn erg belangrijk. U wilt wellicht dat ze opvallen en daarom zoekt u opmerkelijke kleuraccenten. Misschien wilt u daarentegen juist dat ze juist niet opvallen maar versmelten met de rest van het interieur. Ook dan zult u passende tinten kunnen vinden.
  • Uiteraard kunt u het formaat bepalen. Meet daarom eerst de raamkozijnen op en geef de afmetingen aan ons door. Als de standaardmaten niet voldoen dan maken we de vouwgordijnen graag voor u op maat.
  • U mag ook nadenken over het type stof. Wilt u dikke of dunne vouwgordijnen, moeten ze gevoerd zijn of juist niet?

En zo hebt u nog enkele andere opties zoals de vouwgordijnen met of zonder volant te bestellen. Overigens verkopen we niet enkel vouwgordijnen maar kunt u ook klassieke gordijnen bij ons bestellen. We leveren vakwerk en dat heeft zich uitbetaald in een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst 5 sterren op basis van 150 stemmen. Toch zijn we niet op onze lauweren gaan rusten en doen we ons best om een fris en modern assortiment aan te bieden. Keert u daarom zo nu en dan terug als u graag wat inspiratie op wilt doen.

Prachtig voor in uw woonkamer, slaapkamer en keuken

U kunt direct na het lezen van deze tekst met ons in contact komen. We kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat u vragen hebt over ons aanbod, over het maken van een online bestelling of over de prijzen. Als u denkt dat een idee van u onmogelijk is, dan willen we het juist graag van u horen! Wij houden namelijk wel van een uitdaging. Reken er maar op dat uw dromen werkelijkheid kunnen worden als u met ons in zee gaat. Laat alle kamers van uw huis maar door ons onder handen nemen, dan hebt u de perfecte raamdecoratie voor zowel uw badkamerraampje als uw woonkamerramen. Stuur daarom uw wensen naar ons op door het online contactformulier in te vullen. Vergeet niet om uw eigen gegevens in te vullen, dan laten we spoedig iets van ons horen. Uiteraard kunt u ons tevens tijdens kantooruren telefonisch bereiken. Uiteraard leveren we tegelijkertijd alle montageonderdelen aan en kunt u dankzij de instructies op de website direct aan de slag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.