Dieren en Toebehoren

Trimsalon Nikki is een professioneel trimsalon in Geldrop

maandag, 3-9-2018  

Honden moeten eens in de zoveel tijd een keer geknipt of geschoren worden, omdat u anders het risico loopt dat hun vacht gaat klitten en dat de hond daardoor een slechte vacht krijgt. Het is daarom goed om te weten dat u altijd een keer naar ons trimsalon in Geldrop kunt komen om te kijken wat wij allemaal voor uw hond zouden kunnen doen. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat uw hond in goede handen is. Wij willen u daarom ook graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal bieden in ons trimsalon in Geldrop. Wij hebben al heel veel honden onder handen mogen nemen en de resultaten waren altijd zeer goed. Wij vinden het namelijk belangrijk om uw hond de verzorging te geven die het nodig heeft. Wanneer u hem dit namelijk niet geeft, is het niet altijd eenvoudig om uw hond er mooi uit te laten zien. Wij van Trimsalon Nikki willen u daarom graag van harte welkom heten om een keer naar ons trimsalon in Geldrop te komen om uw hond door een van onze mensen te laten behandelen. U zult merken dat u bij ons altijd heel goed geholpen wordt omdat wij een zeer professioneel trimsalon in Geldrop zijn waar u waar krijgt voor uw geld. Bovendien vragen wij nooit exorbitant hoge prijzen. Mocht u daarom graag een keer met ons in zee willen gaan, dan kunt u er zeker van zijn dat uw hond tot in de puntjes verzorgd zal gaan worden. Dat is namelijk iets waar wij waarde aan hechten en wat u dan ook altijd van ons mag verwachten. Kijk even op onze site voor meer informatie over ons trimsalon in Geldrop. U kunt ons vinden door naar Trimsalon-Nikki.nl te komen surfen.

In ons trimsalon in Geldrop kunnen wij uw hond optimaal verzorgen

Wanneer u een langharige hond heeft, zult u een paar keer per jaar met hem of haar naar ons trimsalon in Geldrop moeten komen om ervoor te zorgen dat de vacht van uw trouwe viervoeter helemaal goed blijft. Wij doen er graag alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Hier kunt u namelijk eenvoudig en snel zien wat ons trimsalon in Geldrop allemaal te bieden heeft. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en onze mensen hebben een zeer goede opleiding genoten. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat u goed geholpen wordt en dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw hond niet goed verzorgd is. Mocht u daarom graag een keer een afspraak willen maken met een van de mensen in ons trimsalon in Geldrop, dan kunt u altijd even naar onze site komen kijken om een afspraak met ons te komen maken. Wij helpen u graag en wij hopen u dan ook snel een keer te mogen spreken.

Wij behandelen iedere soort hond

Wij weten als geen ander dat iedere soort hond zijn of haar eigen soort behandeling vraagt. Wij kunnen echter alle honden helpen en dat betekent dat u altijd bij ons langs kunt komen. Wij bieden u:

  • goede service door mensen met een goede opleiding
  • de mogelijkheid om uw hond totaal te laten verzorgen
  • voor een lage prijs steengoede service

Mocht u meer willen weten, kijk dan even op de site die wij reeds in dit artikel genoemd hebben. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.