Nieuws

Velours stof voor het bekleden van uw meubels

dinsdag, 13-1-2015  

Bent u op zoek naar kwalitatieve velours stof voor het bekleden van een stoel, bank of ander object dat ogenschijnlijk zijn beste tijd gehad heeft? Bij voordeelstoffen.nl verkopen wij de mooiste velours stof in verschillende kleuren en patronen. U kunt kiezen uit prachtige stoffen die uw stoel bank of ander meubel weer een hele nieuw stijl kan geven. Meubelen die ouder zijn, zijn onderhevig geweest aan slijtage. Zeker stoelen die veel gebruikt worden, zullen op den duur minder mooi worden. Dat uit zich door vlekken op de bekleding en soms komen er zelf gaten in de bekleding. Sommige mensen denken dat het nodig is om als er gaten in de bekleding komen, een hele nieuwe stoel aan te schaffen. Dat is in veel gevallen helemaal niet nodig. Bovendien is het in veel gevallen erg zonde om te kiezen voor hele nieuwe stoelen of banken, want antieke meubelen hebben vaak ook een emotionele waarde voor de bezitter. Zomaar spullen weg doen omdat de bekleding niet meer goed is, is dus helemaal niet nodig. Bij voordeelstoffen.nl bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar mooie bekleding voor uw spullen. Onze stoffen komen in effen kleuren, ruitpatronen en ook hebben we mooie bloempatronen voor u in de aanbieding. Omdat ons aanbod aan velours stof erg groot is, hebben wij voor u de mogelijkheid gecreëerd om online alvast te kijken hoe uw meubel eruit zal zien als deze bekleed is met de velours stof die u mooi vindt. U gaat gewoon online naar de velours stof waarvan u denkt dat deze in uw interieur past, en kiest dan voor ‘favorieten’. Op die manier kunt u zien hoe een meubel eruitziet die is bekleed met deze velours stof. Wij vinden het namelijk bij voordeelstoffen.nl belangrijk dat als u bij ons een velours stof koopt, u deze stof ook mooi vindt en dat kunt u alleen weten door al een indruk te krijgen van hoe de stof er uit ziet op een bepaald object zoals een stoel of bank. Bij voordeelstoffen.nl verkopen wij niet enkel en alleen velours stof, maar ook andere zaken zoals:

  • fournituren
  • leer voor meubels
  • velours stoffen
  • skai- en kunstleer
  • katoen

Velours stof voor iedereen die van mooi houdt

Houdt u van kwaliteit en bent u op zoek naar mooie bekleding die uw meubels die extra uitstraling geven waardoor ze echt helemaal goed uitkomen? Dan is kiezen voor een mooie velours stof echt een goede keuze! Gebloemd, gestreept of geruit? We hebben het allemaal bij voordeelstoffen.nl en ook nog voor scherpe prijzen! Bij het stofferen van meubels is het altijd belangrijk om er op te letten dat u kiest voor een bepaalde kleur of patroon dat aansluit bij de rest van uw interieur. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld een woning die erg simplistisch is ingericht. Deze huizen of woningen lenen zich beter voor een mooie effen kleur dan voor bijvoorbeeld een patroon met ruitjes of bloemetjes. Maar toch geldt dat niet voor alle situaties want tegenwoordig zien we ook dat mensen veel gebruik maken van een mix van stijlen. Dat wil zeggen dat klassieke elementen worden gecombineerd met moderne elementen. We zien dan bijvoorbeeld gestroomlijnde banken die zijn bedekt met kussentje in allerlei patronen. Velours stof wordt veelal gebruikt voor bekleding van meubels, maar de laatste jaren zien we dat velours stof ook steeds meer gebruikt wordt als beddengoed. De stof is zeer soepel en voelt erg stevig maar ook zacht aan. Ook wordt de stof veel gebruikt voor gordijnen. Er kan worden gekozen voor verschillende soorten velours stof die op verschillende manieren zijn vervaardigd. De manier waarop de stof gemaakt wordt, bepaalt in grote mate hoe de stof aanvoelt. Hoe zachter en verfijnder de stof, hoe dunner hij geweven is.

Voordeelstoffen.nl: zelf uw stoel of bank bekleden

De voordelen van het aanschaffen van mooie stoffen bij voordeelstoffen.nl zijn dat u kunt kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment aan kwalitatieve stoffen die kunnen worden gebruikt voor de bekleding van uw meubilair. Wilt u graag zelf een stoel of bank bekleden? Dan kunt u bij ons terecht voor de benodigdheden om dit zelf te doen. Als u voor het eerst aan de slag gaat met het bekleden van een bank of stoel, dan zult u vast veel vragen hebben. want het zelf bekleden van een stoel of bank is helemaal niet zo heel eenvoudig en er komt best wel wat bij kijken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen. U kunt namelijk alle vragen die u heeft aan ons stellen en wij bieden u tevens de materialen en machines die nodig zijn om zelf voor de bekleding van uw meubilair te zorgen. Wij zullen niet onder stoel of banken steken dat de meeste mensen prima in staat zijn om zelf te zorgen voor de bekleding van producten. Het is zeer belangrijk dat deze bekleding goed aansluit en dat de stof die u kiest ook past bij het gebruik. Het moet – met andere woorden – ook comfortabel zijn. Een luie stoel die u opnieuw wilt bekleden, moet u opnieuw bekleden met een stof die lekker zacht aanvoelt. In een luie stoel wilt u zich namelijk comfortabel voelen. Een werkstoel heeft weer andere eigenschappen. Die wordt vaak bekleed met soepel leer. Zo heeft ieder object andere eigenschappen en daar moet de keuze voor de stof op worden toegespitst. Met deze keuze kunnen wij u helpen en als u vragen heeft over de mogelijkheden en de opties dan mag u ook hiervoor altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.