Nieuws

Vindt een hypotheekadviseur in Apeldoorn

donderdag, 4-5-2017  

Een huis kopen of een bedrijfspand aanschaffen doet u natuurlijk niet zomaar. U hebt als doel om er bijvoorbeeld uw kinderen in groot te brengen of om een bedrijf te starten. Bent u van plan om een huis te kopen in de regio Apeldoorn? En zoekt u daarom naar een hypotheekadviseur in Apeldoorn die u professioneel voor geruime tijd van goed advies kan voorzien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wie wij zijn? Kijkt u maar eens op onze website hypotheekadviesapeldoorn.com. U zult zien dat de site een onderdeel is van Ekelmans Financieel Advies in Apeldoorn. Het zal u wellicht nog doen verbazen hoeveel zaken u eigenlijk moet regelen als u een huis wilt kopen. U moet bijvoorbeeld allereerst op zoek naar een koopwoning. U neemt waarschijnlijk een makelaar in de arm om uw oude huis te verkopen of om te bemiddelen over de prijs van de woning die u op het oog hebt. Daarnaast zoekt u een notaris waar alle papieren op orde gemaakt kunnen worden. En niet in de laatste plaats zoekt u wellicht naar een hypotheekadviseur in Apeldoorn die u in de wirwar van hypotheekverstrekkers wegwijs kan maken. Het zal u namelijk na een korte zoektocht in deze stad of via het internet opvallen dat er naast banken ook vele bedrijven zijn die hypotheken verstrekken. En dan hebt u vaak nog de keuze tussen uiteenlopende typen hypotheken. Welk type past het beste bij u en uw budget? Welke rente is voor u het meest aantrekkelijk? Al dit soort vragen kunt u voor een klein bedrag samen met uw hypotheekadviseur in Apeldoorn beantwoorden.

Dankzij een hypotheekadviseur in Apeldoorn staat u een stuk sterker

De kans is vrij groot dat u geen kaas hebt gegeten van al die termen. Van hypotheekrenteaftrek tot aan een annuïteitenhypotheek, het klinkt u wellicht totaal niet bekend in de oren. De oplossing is het zoeken van hulp. Als mens kunt u niet alles weten en dit is een vak apart. Dus om u hier in te verdiepen terwijl u ook een hypotheekadviseur in Apeldoorn in kunt roepen voor hulp gaat wel erg ver. Tijd is geld zoals u ongetwijfeld bekend is. Dus zorg er tijdig voor dat u een scherpe hypotheek kunt afsluiten waarmee u fris kunt starten. De aflossingsvrije hypotheek is bijvoorbeeld een type dat tegenwoordig verboden is in dit land. Het zorgde ervoor dat niemand meer hun hypotheek hoefde af te betalen, enkel de rente die er overheen kwam werd afgelost. Dit type is dan ook zeker een van de boosdoeners van de financiële crisis die in 2008 toesloeg. Onze hypotheekadviseur in Apeldoorn zal u daarom nooit een aflossingsvrije hypotheek aanraden, maar wel een:

  • Lineaire hypotheek,
  • Annuïteitenhypotheek,
  • De krediethypotheek,
  • Of een beleggingshypotheek.

Dit is helemaal uw uiteindelijke keuze maar we kijken natuurlijk wel naar uw inkomen, vermogen en andere financiële zaken om u zo goed mogelijk van advies te kunnen voorzien.

Komt u gerust even bij ons langs om alles door te spreken

Ziet u het wel zitten om een hypotheekadviseur in Apeldoorn om hulp te vragen? Wilt u er absoluut zeker van zijn dat u de juiste keuzes maakt in deze belangrijke en enerverende periode van uw leven? Neem dan direct na het lezen van deze tekst even contact met ons op. We staan uiteraard tijdens kantooruren voor u klaar zodat u ons dan kunt bellen of mailen. Of maak via de website direct een afspraak. Dan staan op de afgesproken dag de koffie en de thee en natuurlijk onze hypotheekadviseur in Apeldoorn voor u klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.