Nieuws

Waarom cryptotips?

dinsdag, 8-1-2019  

De vraag naar cryptocurrency en cryptotips  zit in een vogelvlucht. Cryptocurrency is een online munt, die je tegenwoordig bijna overal kan gebruiken om te betalen. Het verschil tussen fysieke valuta en cryptocurrency, is dat een fysieke munt onder toezicht staat van een centrale bank. Dit houdt in, als zo’n centrale bank ziet dat een munt teveel zakt in waarde, zal zo’n centrale bank een anticyclisch beleid voeren, waardoor de munt redelijk stabiel blijft. Dit is hetzelfde geval als een munt teveel stijgt. Het crypto geld staat onder niemand zijn toezicht. De digitale munten worden ‘gemined’ vanuit verschillende computers, waardoor er meer munten op de markt kunnen komen. De bitcoin is bijv. nu de meest bekende cryptocurrency. De bitcoin stond ongeveer 6 maanden nog op 20.000$ en vandaag de dag nog ‘maar’ op 3000$. Dit betekent dat er veel speling is in de waarde van de munten zit, waardoor er veel geld in te  verdienen valt. Daarom zijn cryptotips voor de leken onder ons erg welkom. Er zijn veel sites die informatie willen geven over cryptocurrency. cryptotips.eu is zo’n site die je makkelijk en tegen een goede prijs cryptotips geeft om jouw succesvol te maken in de cryptowereld. Ze geven uitleg wat de cryptowereld is en hoe er gehandeld moet worden met de juiste cryptotips.

Waarom cryptotips een must zijn?

Cryptocurrency blijft feitelijk nog steeds gokken. Je gaat geld investeren in een munt, waarvan je denkt dat die meer geld waard wordt, waardoor je uiteindelijk hoopt er winst op te maken. Dus waarom is het verstandiger om naar een site / tussenpersoon te gaan dan maar gewoon zelf te gaan handelen?

  • sneller kans op winst
  • minder kans om te verliezen
  • realistisch beeld over de hoeveelheid winst

Het is naar mijn mening altijd verstandiger om als je ergens geld in investeert eerst research te doen naar datgene waarin je zou willen gaan handelen. Cryptocurrency is op dit moment een relatief makkelijke manier om veel geld te verdienen, omdat de koersen met 50% per dag kunnen stijgen. Het is daarom verstandig om tussenpersonen / websites te raadplegen die verstand hebben van cryptocurrency, zodat je niet het volgende etmaal met 50% verlies staat in plaats van de 150% winst waar je zo op hoopte. Als er dan bedrijven zijn, die tegen een uiteindelijk commissie van een schamele 0.001% van jouw winst je daarin willen helpen, waarom zou je dan niet de cryptotips van Cryptotips aannemen?

Waarom cryptocurrency en geen ‘normale’ aandelen?

We kunnen op dit moment niet zeggen of het verstandiger is om te handelen in cryptocurrency (met cryptotips) of in de ‘normale stocks’. Het enige wat we er wel over kunnen zeggen is dat er heel veel en veel sneller geld in verdiend kan worden dan in de normale stocks. De bedragen kunnen zoals ik al eerder aangaf fluctueren met meer dan 50% per dag. Waardoor de winsten ook met 150% per dag een zeer groot bedrag kunnen zijn. Het nadeel hiervan is, dat je eigen vermogen na 12 uur nog maar 50% van je inleg is. De normale stocks zijn dus veel meer waarde vast. Ze stijgen of dalen maximaal 3% per dag, dus je kan relatief niet heel veel geld verliezen op normale aandelen. Er valt dan dus ook niet snel heel veel geld te maken, tenzij er natuurlijk met hele grote bedragen wordt gespeeld. Maar voor de mensen die net de cryptowereld / de stockswereld induiken is dit niet relevant. De conclusie die ik dan ook trek is dat het eigenlijk een must is om cryptotips of aandelen tips te vragen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan, als je eenmaal geld hebt ingezet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.