Nieuws

Wat doet de EOD?

woensdag, 31-12-2014  

Het afgelopen jaar ben ik onverhoopt een soort specialist geworden op het gebied van de EOD. U zult zich waarschijnlijk afvragen hoe dit kan, je wordt tenslotte niet iedere dag zonder dat je daar bewust voor kiest een specialist op het gebied van EOD? Welnu, het begon allemaal toen ik een nieuw tuinhuis in mijn tuin wilde zetten. Ik had al maanden van tevoren nieuw hout besteld want ik wilde er zeker van zijn dat het huisje van een hoge kwaliteit zou zijn. Het was dan ook allemaal in kannen en kruiken, zo dacht ik op dat moment nog, toen ik op een mooie zaterdagochtend de schep in de grond zette. Ik Moest namelijk een fundering aanleggen en daarvoor moest ik een grote sleuf graven. Al heel snel stuitte ik op een ijzeren voorwerp waarvan ik niet precies wist wat het was. Al snel ontdekte ik dat het wel eens iets gevaarlijks kon zijn en heb ik het werk dan ook meteen stilgezet. Ik heb toen meteen gerealiseerd dat dit waarschijnlijk wel eens een kwestie voor de EOD zou kunnen zijn. Ik heb daarom maar eens contact opgenomen met LeemansSpeciaalwerken.nl omdat ik al wel het vermoeden had dat dit bedrijf mij bij zou moeten staan. Zij weten namelijk alles van de EOD en omdat ik al vaak goede verhalen over hen had gehoord wilde ik hen graag in de arm nemen. Omdat ik hun adres niet meer had ben ik eens gaan googelen op het internet, heel simpel met het zoekwoord ‘EOD’. Op deze manier kreeg ik een lange lijst van bedrijven die allemaal gelinkt konden worden aan dit zoekwoord ‘EOD’. Op die manier had ik binnen een heel korte tijd de gegevens gevonden waar ik naar op zoek was en dat deed mij uiteraard veel plezier want ik vond het al met al maar een heel enge situatie. Vandaar dat het mij goed leek om de EOD zo snel mogelijk uit te nodigen omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik geen gevaar zou lopen. Je moet er toch niet aan denken dat je lekker aan het graven bent in je tuin en dat je dan ineens op een explosief stuit?

De EOD maakt het allemaal weer veilig

Wanneer u de EOD over de vloer krijgt dan hebben we het hier niet over een of twee mensen maar over een heel team van experts. Dat maakt op het eerste gezicht een beetje een enge indruk. Zeker wanneer je kijkt naar de uitrusting van deze mensen dan kun je wel stellen dat het een imponerend geheel is. Toch is het echter ook heel fijn om te merken dat ze bij de EOD geen enkel risico nemen en dat ze er alles aan doen om de situatie zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ze hebben bij de EOD daarbij ook nog eens zeer veel ervaring met het opruimen van explosieven en ander schadelijk materiaal dus wat dat betreft kun je je geen betere service wensen dan die je hier krijgt. Ik heb dat dus inmiddels mogen ervaren en omdat ik zo enthousiast was over de EOD van LeemansSpeciaalwerken.nl wilde ik graag een recensie over dit bedrijf schrijven. Het komt namelijk maar zelden voor dat je de EOD over de vloer hebt wat dus ook betekent dat de recensies op het internet uitermate schaars zijn. Dat wilde ik graag veranderen, te meer omdat ik ook zo tevreden ben over de EOD. Al met al kan ik terugkijken op een zeer vruchtvolle samenwerking en ben ik blij dat de EOD mij weer in veiligheid heeft gebracht. Ik heb gemerkt dat wanneer je een dergelijke klus als deze overlaat aan de experts, er bijna niets meer mis kan gaan. In de onderstaande, en ook meteen de laatste alinea van dit verhaal, leg ik u graag nog wat meer uit over de werkwijze van de EOD. Op die manier weet u in een mum van tijd niet enkel en alleen van de hoed maar daarnaast bent u ook nog eens goed op de hoogte van de rand. Wat wil een mens nog meer?

De rust is weer teruggekeerd

Als ik mensen vertel dat ik de EOD over de vloer heb gehad schrikken zij meestal behoorlijk. Het is natuurlijk ook wel even een schok om te horen dat er een bom in je tuin ligt maar als die bij iemand in goede handen is, dan is dat wel de EOD. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik deze mensen heb uitgenodigd want zij hebben in een mum van tijd voor mij een veilige situatie weten te creëren. Daar heb ik heel erg veel profijt van gehad en daarom kan ik iedereen die ook een bom in de tuin heeft liggen, de EOD van harte aanbevelen. Het staat voorop dat veiligheid voor deze dienst hoog in het vaandel staat. Mijn explosief is op zeer kundige wijze door de EOD onschadelijk gemaakt en dat is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gedaan. Het is werkelijk bewonderenswaardig om te zien hoe goed men hier te werk is gegaan en met hoeveel expertise dit lastige karwei is geklaard. Al met al kan dus wel gesteld worden dat:

  • wanneer het gaat over veiligheid u bij LeemansSpeciaalwerken.nl aan het goede adres bent
  • wanneer u niet zeker van uw zaak bent u beter het zekere voor het onzekere kan kiezen
  • u even op de site moet kijken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.