Nieuws

Wilt u graag uw woning verkopen in Utrecht?

zondag, 12-3-2017  

Als u uw woning wilt verkopen in Utrecht dan doet u er goed aan om uw huis te laten taxeren door een professionele taxateur. Kijkt u eens op veldhuizenkoot.nl als u uw woning wilt verkopen in Utrecht. We zijn een taxatie- en makelaarsbureau ineen want onze makelaars zijn bevoegd om zowel uw huis te taxeren als uw woning te verkopen. Utrecht is een populaire stad. Qua grootte staat het in de top 5 van Nederland. Het ligt mooi centraal gelegen en is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Het heeft oude grachten en vele interessante gebouwen. Daarnaast ligt het in de Randstad en kunt u eenvoudig forenzen van en naar de stad. Wilt u bijvoorbeeld uw woning verkopen in Utrecht omdat u liever aan de rand van de Randstad wilt wonen? Weg uit alle drukte? Dan is dat zeker een optie. Er zijn vele starters en studenten die juist graag in het centrum van de stad willen wonen. Uw woning verkopen in Utrecht is dankzij onze brede kennis een peulenschil. We zetten graag een advertentie van uw woning op onze site nadat het taxatierapport is vastgesteld. Vervolgens zullen de aanbiedingen binnenstromen. Het is aan u om de uiteindelijke koper te kiezen. Kies bijvoorbeeld het meest aantrekkelijke bod uit of het gezin dat u graag in uw huis ziet wonen.

Uw woning verkopen in Utrecht is voor ons een peulenschil

Uw woning verkopen in Utrecht is dankzij ons makelaarskantoor een stuk eenvoudiger. Als u dit zelf zou regelen dan kunt u misschien niet zo snel geïnteresseerden vinden. U moet investeren in advertenties en het geven van rondleidingen. Daar hebt u misschien helemaal geen tijd voor. Laat het woning verkopen in Utrecht daarom aan de professionals over. U betaalt uiteraard makelaarskosten maar die wegen ruimschoots op tegen alle kosten die u nu bespaard blijven. We kunnen u zelfs helpen in de zoektocht naar een goede notaris om de verkoopakte op te stellen. Ook voor mensen die niet hun woning willen verkopen in Utrecht maar juist op zoek zijn naar een huis bent u hier aan het juiste adres. We bieden immers een keur aan zowel koop- als huurwoningen aan. Op onze website vindt u het totale actuele aanbod. Bookmark de website zodat u zo nu en dan nog eens een kijkje kunt komen nemen. Wilt u graag contact met ons opnemen om te praten over het woning verkopen in Utrecht?

  • Schrijf dan een e-mail met daarin al uw prangende vragen,
  • Of neem contact op met de klantenservice door ons even op te bellen,
  • U kunt ook uw gegevens op de site invullen. Dan bellen we u op een geschikt tijdstip terug en het is mogelijk om op die manier direct een afspraak te maken.
  • Hebt u een afspraak gemaakt? Dan komen we bij u langs maar het staat u ook vrij om bij ons op kantoor langs te komen.

We kunnen tevens kosteloos uw huis taxeren

Uw woning verkopen in Utrecht en omstreken is aldus voor ons een peulenschil. Dus daagt u ons uit en meldt u vrijblijvend aan! Pas als u de offerte hebt gezien en akkoord bent gegaan zullen we een advertentie opstellen. Op onze website stellen onze medewerkers zich trouwens kort aan u voor. Dan weet u meteen wat voor vlees u in de kuip hebt liggen. Blijft u graag op de hoogte van de laatste aanbiedingen en veranderingen binnen ons bedrijf? Dan is het verstandig om ons te volgen via de sociale media. Daar plaatsen we foto’s van de nieuwste woningen! Dus volg ons op Facebook, Twitter en Google+! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.