Nieuws

Woonverzekeringen

dinsdag, 20-1-2015  

Woonverzekeringen, we kunnen er niet zonder mee want iedereen heeft wel een huis. Dat klinkt nogal logisch maar denk er eens over na. Kijkt u voor de grap eens om u heen om te zien hoeveel bezittingen u hebt. Het gaat hierbij toch wel voornamelijk om de duurdere bezittingen maar ook de persoonlijke bezittingen moet u niet vergeten. Wat blijkt is dat u vast en zeker door de jaren heen het een en ander hebt vergaard en dat raakt u natuurlijk niet graag kwijt. Er zijn veel verschillende woonverzekeringen en een aantal ervan zullen we in deze tekst benoemen. Het zal u wellicht opvallen dat veel woonverzekeringen niet per se onder de inboedel vallen, maar ook betrekking kunnen hebben op andere onderdelen van uw huis. Wij van de website woonverzekeringen.nl zijn gespecialiseerd in werkelijk allerlei verzekeringen dus kom gerust eens een kijkje nemen als u denkt dat uw woonverzekeringen wel een upgrade kunnen gebruiken. Wellicht bent u onlangs verhuisd, woont u voor het eerst samen of gaat u het huis uit van uw ouders. Hoe u het ook wendt of keert, woonverzekeringen zullen hard nodig zijn want voor u het weet is er ingebroken of gaat er iets kapot waar u geen erg in hebt en dan zit u met de brokken. Dat is iets dat u ongetwijfeld te allen tijde wilt voorkomen dus neem het heft in handen en zorg ervoor dat u de juiste woonverzekeringen hebt afgesloten zodat u snel kunt beginnen aan de wederopbouw van uw eigendommen. U zult op onze site zien dat we de diverse woonverzekeringen hebben onderverdeeld in handige categorieën en op elke pagina is veel informatie te vinden over desbetreffende woonverzekeringen. Ook kunt u allerlei offertes aanvragen en vindt u natuurlijk tevens informatie over hoe u het beste met ons in contact kunt komen om informatie op te kunnen vragen via onze klantenservice. Lees gauw verder om nog meer te weten te komen over deze handige woonverzekeringen.

Alle woonverzekeringen op een rijtje

In deze alinea gaan we u uitleggen wat er zoal aan woonverzekeringen te vinden is en wat u via ons kunt gaan afsluiten. Het is u wellicht al wel opgevallen dat we de woonverzekeringen erg ruim nemen en er bijvoorbeeld ook andere types verzekeringen onder scharen. Dat komt ten eerste omdat we van alle markten thuis zijn en u graag ook deze verzekeringen willen aanbieden. Ten tweede woont u immers in de wereld en is het logisch dat we deze overkoepelende term gebruiken.

  • Zo kunt u onder woonverzekeringen ook de reisverzekering en autoverzekering scharen. Ook andere vormen van vervoer zoals de fiets, een boot of wellicht hebt u wel een jetski, kunnen bij ons verzekerd worden.
  • De meest voorkomende verzekering op het gebied van woonverzekeringen is natuurlijk de inboedelverzekering. U betaalt een bepaald bedrag per maand op basis van de geschatte waarde van de spullen in een rondom uw huis. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u een mooi bedrag krijgt als er bijvoorbeeld is ingebroken maar ook als uw huis is afgebrand. Laten we hopen dat dit nooit gebeurd maar mocht het helaas toch gebeuren, dan krijgt u een flink bedrag om verder te gaan met uw leven.
  • Ook extra verzekeringen kunt u bij deze inboedelverzekering afsluiten en deze vallen ook onder de woonverzekeringen zoals een ruitverzekering of vloerverzekering. Soms is dit zelfs een eis van de huurbaas als u een appartement of pand gaat huren omdat hier bijvoorbeeld flink in is geïnvesteerd.
  • Dit zijn nog maar een aantal types die vallen onder onze woonverzekeringen. Voor het complete aanbod verwijzen we u graag door naar onze website, daar ziet u meteen of de premie wellicht aantrekkelijk is voor u om eens met ons contact op te nemen en wie weet bent u binnenkort wel een nieuwe klant bij ons. Dat hopen we in ieder geval van harte en wij zullen u dan ook zeker niet teleurstellen.

Ook andere types verzekeringen vindt u hier

Voor de beste en scherpste verzekeringen komt u bij ons. Wij zijn aldus van alle markten thuis en willen ook u graag voorzien van mooie woonverzekeringen zodat u met een veilig gevoel weg kunt gaan of kunt gaan slapen. Ook al gaat er iets mis, en laten we natuurlijk hopen van niet, dan bent u in ieder geval gedekt tegen allerlei types schade. Een ongeluk zit in een klein hoekje dus houdt dit absoluut in uw achterhoofd als u woonverzekeringen gaat afsluiten. Kijkt u niet op een stuiver neer maar betaal eventueel net dat beetje extra, u zult zien dat dit voor het gevoel wonderen doet en u geen last hebt van slapeloze nachten vanwege uw verzekeringen. Wij zijn gevestigd in Nijverdal dus wilt u eens langskomen voor vrijblijvend advies? Maak dan gerust een afspraak, dan zorgen wij er voor dat er op de bewuste dag iemand voor u klaar zit en de koffie natuurlijk klaarstaat. Is dit iets te ver, dan kan ook alle informatie telefonisch worden opgevraagd maar het sturen van een e-mail behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wacht dus niet langer maar kies voor de woonverzekeringen van Rensen assurantiën. Wilt u weten wat u zoal kunt besparen op uw huidige premie? Dan kunt u dit online alvast gaan checken. We hebben een programma online staan waarmee u dit in een handomdraai mee kunt gaan berekenen. U zult zien dat u flink kunt besparen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.